Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rotten.

Słyszałyście o tej pijanej matce podczas porodu

Polecane posty

Gość Rotten.

:o

Gość no a teraz ja
Nie daja znieczulenia, nie pozwalaja na podwiazanie jajowodow jesli ktos nie chce miec dzieci, nie mowia o sexie, utrudniaja dostep do srodkow antykoncepcyjnych to co w tym dziwnego?

Gość dsdadasdas
no i takie rzeczy w moim mieście... :/

--> Lusesita de Milagros Dolores { takie baby to powinni bezwzględnie sterylizować! } Mimo iż nie pochwalam wyczynu tej pani, poglądy tego typu pachną totalitaryzmem.

Gość Taka wątpliwosc
Kolezanko, a ty myslisz, ze dla niej te ciąze to nagroda , ze ty ja chcesz karać? Rurę? A pomysl sobie jakby to było, jakby cie miał jakiś łach w pakistanie - dymalby cie tak, ze miałabyś 14 -stkę dzieci i w ogóle nie sterowałabyś nad swoją płodnościa - ona też nei steruje, bo jest alkoholiczką. Kurwa, skąd się takie tepe kobiety biorą.

Gość ona nie powinna więcej rodzić.
...:(

Gość ... ... . .
szkoda tego dziecka, ludzie zadecydowali za niego, ze ma żyć a jakie to będzie życie? Życie czlowieka opoznionego w rozwoju z zaburzeniami ukladu nerwowego, bez prawdziwej rodziny - na starcie przegrane?

Gość Taka wątpliwosc
Jak kobieta zgwałcona? Ja pisze o normalnych kobietach w pakistanie, zonach , dymanych przez swoich męzów. I jeszcze coś --------> skąd wiesz, czy jej po pijaku ktoś nie gwałcił. Jak ty w ogóle mozesz pisac, za alkoholiczka ma wybór! Widziałaś kiedyś gościa w ciągu? To jest pieprzone uzaleznienie, z tego sie wychodzi latami, jakby to było takie proste - hop-siup nie piję od teraz top by w tym kraju tylu ludzi nie zachlewało się na smierc. Zobacz sobie kiedyś w szpitalu alkoholika w delirium albo na głodzie - zrozumiesz co to jest, bo jak widzę nie rozumiesz - dla ciebie to tyle co wypi piwo, albo nie wypić.

--> Lusesita de Milagros Dolores W historii ludzkości znane są juz tego typu pomysły, by tych innych karać np sterylizacją. Jeśli rzecz nie dotyczy zboczeńców (gwałcicieli czy pedofili) będę przeciwnikiem takich pomysłów. W takich Stanach Zjednoczonych sterylizowano kiedyś umysłowo chorych. Pomysł podobny.

--> ... ... . . { szkoda tego dziecka, ludzie zadecydowali za niego, ze ma żyć a jakie to będzie życie? Życie czlowieka opoznionego w rozwoju z zaburzeniami ukladu nerwowego, bez prawdziwej rodziny - na starcie przegrane? } Ładne podejście, każdy umysłowo chory na starcie przegrany. :o Wyrazy współczucia za światopogląd.

Gość ... ... . .
Myrevin a Ty to mądry taki jesteś? A to dziecko co będzie miec za życie? Kto wezmie za nie odpowiedzialność? To jest okrutne kazać żyć takiemu czlowiekowi, ktory urodził się tak jak ten mały :(

Gość ... ... . .
Myrevin zastanów się i poczytaj co tam w wiadomościach bylo napisane!!! Jakie ten maly ma szanse na godziwe życie??? Jakie??? Chcialbyś cale życie być ciężarem dla kogoś? A on pewnie będzie.

{ Myrevin a Ty to mądry taki jesteś? } Mój stan mądrości lub glupoty nie ma tu nic do rzeczy. { To jest okrutne kazać żyć takiemu czlowiekowi, ktory urodził się tak jak ten mały } Oczywiście głębokie poczucie humanitaryzmu powinno kazać go nam zgładzić. Jak w Sparcie.

Gość Taka wątpliwosc
Sterylizacja jest jednym z najnormaln9iejszych zabiegów. Na zachodzie poddaje się jej mnóstwo ludzi - po prostu kobiety rodza np. 3 dziecko i nei chcą miećwięcej, wiec podwiązuje im się jajowody. Proste. A u nas taka kobieta do końca zycia MUSI jechać na hormonach i truć się , dla blogosławionej idei gównianego państwa.

{ Myrevin zastanów się i poczytaj co tam w wiadomościach bylo napisane! } Ba malo tego że czytałem, słyszałem nawet w radiu.

Gość Taka wątpliwosc
I jeszcze jedno - bez pięknych idei prosze , licxą się konkrety,. Dzieciak trafi do domu dziecka , skąd najprwdopodobniej nikt go nei wezie - wg badań Polacy adoptują jedno chore dziecko na 3000 normalnych. Fajnie, nei?

Gość ... ... . .
Tak, tylko gdyby ktokolwiek się zainteresowal losem tej kobiety kiedykolwiek jak rodzila chociazby poprzednie dzieci to by tego nie bylo, ale ja ktoś pochodzi z takiej rodziny to albo sam się z tego bagna wydostanie albo nikt mu nie pomoże.

Gość ... ... . .
To sobie Myrevin wez takie biedne dziecko na wychowanie jakżeś taki mądry. Za tego małego nikt nie wezmie odpowiedzialności, wiesz? A Ty sobie możesz głosić szczytne idee tylko, ze tosię mija z zyciem..:o

Gość Taka wątpliwosc
Nie, nie jest OBOWIAZKOWO sterylizowany, ale ma np. pogadankę pzred porodem 4 dziecka, jesli stracił uż prawa rodzicielskie, czy niechciałby, zeby upośledzić jego płodnosc w ten sposób. Ona na pewno by chciała, bo te ciązę tylko jej przeszkadzaly w piciu.

--> ... ... . . A ty sobie wysterylizuj każdego pijaka. Argument że mi ręce opadły. Jeszcze raz ci napiszę bo może nie zrozumiałaś. Może ja jestem głupi ale to ma się nijak do poruszanego tu tematu.