Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa-znajoma2

bol piersi

Polecane posty

Gość nowa-znajoma2

mam zgrubienia na piersiach sa nabrzmiale i bolace okres mam miec za jakis tydz czy to moze byc z nim zwiazane

Gość moje piersi a zwlasza lewa
tez pobolewaja przed okresem mam taka gruczolasta konsystencje piersi i tez wydaje mi sie ze przed okresem mam jakies zgrubienia ktore po okresie zanikaja i potem znowu sie pojawiaja

Gość uupppp

Mam identyczny problem dzis wyczułam jakby guzek w piersi w sumie w obu, jestem przerazona jest on bolący czy ktos mial taki problem boje sie ze to cos powaznego wiem ze musze sie zglosic do lekarza:(jestem kilka dni po okresie co to moze byc?

Gość a moze to
mastopatia?

Piersi bada się ok 5-6 dnia cyklu! Przed miesiączką często piersi bolą i są z \"dziwną konsystencją\";-) Najlepiej zaraz iść do ginka po miesiączce...teraz raczej niewiele powie... Niektóre kobiety mają taką budowę piersi, że czuć takie \"grudki\"..to tzw piersi mastopatyczne. Gdy chodzisz regularnie do ginka to on za każdą wizyta sprawdza kobiecie piersi i może stwierdzić, czy coś jest niepokojącego. Wtedy może wysłać na USG. Oczywiscie nie każdy guzek to od razu rak...ale trzeba koniecznie iść to sprawdzić!!!!

Gość jozefinka
Polecam picie nalewki z nagietka- poprawi prace jajnikow. Zdrowe jajniki to zdrowe piersi.