Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxalaxxx

pogawętki na czacie z obcokrajowcami

Polecane posty

Gość Ksiezniczka84
to milego czatowania zycze ;)

Gość xxxalaxxx
dzięki

Gość Ksiezniczka84
mozesz sobie wejsc jeszcze na www.badoo.com tam mozna poznac ludzi z calego swiata :) tylko trzeba swoj profil zalozyc

Gość xxxalaxxx
dzięki księżniczko84;)

Gość Ksiezniczka84
nie ma za co :)

Gość Lolaboga
A ja ci radzę ściągnąć Skype'. Tak poznałam wielu ludzi z całego świata (z jednym nawet zawarłam bliższą znajomość i spotkaliśmy się raz u mnie i raz u niego w kraju :D ). Ecch szkoda że to już chyba koniec ;(

Ja dzisiaj gadałam na czacie na skypie z Ahmedem,Pakistanczykiem. :) Zaczepił mnie i sobie pogadaliśmy,a raczej popisaliśmy.Ma 25 lat,jest w Londynie.Maprzyaciela,który ma zone Polke. itd

Gość XxXflower96xD
hello everybody! i want to know english poeople and i hope they want to know me too. I love London city because there is the Big Ben!!!!;) xD I like krakow and lodz in Poland..So I think there is a lot of beautiful and cool places....So goodbye!!! Ann;)

Gość Kajcia
Hey;) I am Kaja I live in Bolesławiec I am 18 years Old;P I pass exam wit English and I want..few write with you

Gość morsukitwe
Jak interesują cię ekstremalne pogawędki, często z seksulanym podtekstem to chyba chatroulette jest najpopularniejszy w tej dziedzinie ;p Ostatnio czytałam taki tekst http://www.elif.pl/a-4980.html i sama się zastanawiam jak to działa. Czy ci ludzie innej narodowości przyciągają nas na zasadzie lepu na muchy czy co?

Gość morsukitwe
Jak interesują cię ekstremalne pogawędki, często z seksulanym podtekstem to chyba chatroulette jest najpopularniejszy w tej dziedzinie ;p Ostatnio czytałam taki tekst http://www.elif.pl/a-4980.html i sama się zastanawiam jak to działa. Czy ci ludzie innej narodowości przyciągają nas na zasadzie lepu na muchy czy co?

Gość roman jonasz
hej

Gość Takeitoff
@morsukitwe Chat roulette? Przecież to jest serwis dla ludzi niewyżytych seksualnie! Co do artykułu to fajny pomysł z nietypowym podrywem! na teletlumacza? hahaha może zasilić słownik randkowych wariatek;-D Tylko jak to wygląda w rzeczywistości i co z feromonami, przyciągamy facetów na fale elektromagnetyczne?

Gość vvvakusia
W sumie na tym serwisie też można poznac obcokrajowca. Ja wcale od takiej znajomości bym nie uciekała, tylko własnie spróbowałabym porozmawiać, a może coś z tego będzie ;)

Gość iygyuuvklv
http://chat.icq.com/icqchat/ Ja kiedyś na tym pisałam, dużo muslinów się kręci, ale da się wyłapać innych, normalnych ludzi i zwyczajnie z nimi porozmawiać, w nocy same Amerykańce siedzą, bo mają 7h do tyłu.

Gość gość
Mam pytanie do @vacusia… Czy Ty poznałaś kogoś ? Jeśli tak, to czy udaje się Wam utrzymać taki związek na odległość ?