Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekhmmmmekhmmmm

Zdjęcie podlegające ocenie! Kobieta

Polecane posty

Gość jak to nie mogąąąą
:O to pewnie z zazdrości :O generalnie się przyjęło, że modelka musi mieć piękne włosy, cerę, białe żeby, no być zadbana. nie możesz mieć na głowie siana , włosy muszę być w dobrej formie bo tam Ci będę tę formę nadszarpywać :p ;) mnie wyhaczyła pewna babka pracują dla agencji UWAGA! gdy miałam głowę całą w pasemkach i co :) ? i nic. jak Cię ktoś zatrudnia, gdy masz np. brąz włosy, to takie musisz mieć podczas całej ich współpracy (tzn. oni mogą Ci zmienić, Ty sama wtencza nie, bo podpisałaś umowę:) ). powodzenia 🖐️

Gość ekhmmmmekhmmmm
ja mam tylko lekko przyciemnione z bardzo ciemnego blondu na jasny brąz ... jestem wysoka szczupła, mam jasno niebieskie oczy duże usta i wręcz idealną cerę i chciałabym spróbować.. nie wiem, może i masz rację, że z zazdrości :) dzięki wielkie!! :)

Gość ekhmmmmekhmmmm
a włosy mimo tego mam w bardzo dobrej kondycji są dosyć grube lśniące i gładkie... więc chyba nie będzie problemu

Gość jak to nie mogąąąą
pewnie że możesz :D ja miałam już lekko wysuszone włosy, cery aż takiej idealnej nie ma, a do tego notorycznie przyciemniałam henną brwi i rzęsy, bo miałam dość ciemne, ale szare, a chciałam mieć brązowe :P i jakoś nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi. w agencji były dziewczyny, naprawdę sztuczne co poniektóre, ale robiące kariery :), bo trzeba mieć jeszcze to coś i być oryginalną:). pamiętam tylko że wszelkie pircingy były zabronione , a te co miałe musiały w trybie natychmiastowym je ściągnąć . dobra, uciekam. Próbuj i sobie nie żałuj, z opisu wynika że jesteś śliczna, więc im młodsza, tym lepsza. papa

wydaje mi sie ze to jej naturalny kolor, ma jasne brwi rzesy a to ze ma ciemne oczy o niczym nie swiadczy są jasne blondynki o ciemnych oczach, ja mam ciemne wlosy i jasne oczy

Gość ekhmmmmekhmmmm
dzięki wielkie! napewno spróbuję, ale jakoś po wakacjach bo mnie nie będzie jeszcze w tym roku napewno :) mam 16 lat więc to chyba ostatni dzwonek :)

Gość L.
Ona jest z mojego miasta - jest zajebista! Nie ważne czy ma naturalne włoski czy nie i tak ją uwielbiam - ona mnie nie zna ale ja jestem jej fanką:***********