Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neessi

piersi po urodyeniu dziecka!

Polecane posty

Gość neessi

Haj. chciala bym sie dowiedziec od pan ktore maja dzieci jak zmienily sie wasze piersi, po porodzie i czy karmilyscie piersia. Ja urodzilam 4 miesiecy tamu slicznego synka. Po ciazy moje piersi sa znacznie wieksze niz wczesniej i chciala bym zeby tak juz zostaly ale slyszalam ze jak sie dlugo karmi piersia to pozniej znowu maleja. to podzielcie sie waszymi doswiadczeniami.

hej!piersi maleją jak przestajesz karmisz ale nie o dużo,mi z miseczki B przeszlo na C i tak zostało,a karmilam piersią 1 tydzień :-) moja dobra koleżanka karmi do dzisiaj a piersi są okropne,nie dość ze pełno rozstępów,to są zwisające,moje na szczescie są już super :-) nawet sie ciesze ze nie mialam tyle pokarmu bo nie moge patrzeć na rozstępy,tak szpecą :-( ale wiadome jest że zawsze zmaleją ale naprawde nie wiele :-)

jesli masz bardzo duzo pokarmu to nie dopuszczaj by byly zbyt nabrzmiale bo narobia Ci sie rozstepy... :( Wielkosc sie u mnie nie zmienila, gdy przestalam karmic wszystko wrocilo donormy. :) Ale slyszalam ze wszystko jest uwarunkowane genetycznie wiec mozliwosci jest wiele.

Gość neessi
fajnie by bylo jak by takie zostaly jak teraz sa. bo zawsze mialam kompleks malych piersi ale lepiej male niz obwisle i z rozstepami.

to prawda ..jak sie zbyt dlugo karmi to sa brzydkie...ja swoich dzieci praktycznie nie karmilam piersia...no moze razem bylo tego miesiac...i piersi zostaly jak u nastolatki...Mis sie zachwyca....sa takie pelne....ale nie mleka

nonie zawsze. Ja karmilam corke rok i zadnych tragedii nie ma. A biorac pod uwage korzysci plynace z karmienia (mala w ogole nie chorowala) jestem za karmieniem. Piersi i tak kiedys zwisna a zdrowia nie zastapia przeciez zadne odzywki.

ale karmilas bedac bardzo mloda.....a to roznica....wydaje mi sie ze kobiety ktore pozno rodza wlasnie maja takie problemy....ja tak jak Ty Luesito rodzilam wczesnie...i moze dlatego teraz nie narzekam ...

pierwsze dziecko urodzilam bedac w wieczorowce....to byl luty....a w maju matura...wiec przestalam bo musialam chodzic do szkoly...a mleko mi przeciekalo przez wszystko..wiec spalalam ...a w ogole moje piersi maja male brodawecki i nie sa zbytnio stworzone do karmienia...a jak urodzilam druga corke...to ja karmilam chyba dwa tygodnie ..dostala strasznej wysypki...okazalo sie ze jest uczulona prawie na wszystko co jem ...no i przeszlam na nutramigen...tyle...amen..

a mnie juz chcieli na pologu ciac! bo kobieta do ktoregos tam dnia po porodzie podlega jeszcze pologowi...ale dali antybiotyk ...maz zalatwil elektryczna dojarke i jakos poszlo...a mala i tak ssac nie chciala...

Gość dobra Urszula
ja nie karmiłam piersią miałam duży biust, ale teraz tragedia zamiast piersi mam cycki zwisające brodawki znacznie mi się powiększyły i niestety sa duże tak więc nie ma różnicy, a miałam takie ładne piersi

Gość do X0X0
wiem co czujesz, moje piersi wygladaja podobnie tylko sa mniejsze .... a mam dopiero 21 lat;/ i tez jestem zalamana ... mam tylko nadzieje, ze za jakis czas zrobie sobie operacje ... wezme kredyt bo inaczej nie bedzie mnie stac; /// ewentualnie moze pojade kiedys za granice i zarobie .. jak narazie dziecko jeszcze za male zeby je zostawic

Gość no faktycznie
wyglądają kiepsko, ale zawsze możesz sobie zrobić korektę

Gość daj je possać
albo chociaż wrzuć zdjęcia