Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeffrey dahmer

schrupałbym jakąś świeżą, jędrną dziewczynę

Polecane posty

Gość jeffrey dahmer
zresztą nigdy nie wiadomo kto jest STĄD ;)

Gość ja to ja to jaaa
no też racja, ale kurde no...nie mogę sobie skojarzyć nikogo zajeebiście miłego :classic_cool: w moim towarzystwie. większość to gbury z parciem na sukces :O...więc nie bój się nic a nic [myśl przebiegła] :D :P

Gość jeffrey dahmer
OK - czyli prawo :):) a mordercami się interesujesz bo chodzi o zagadnienie poczytalności :) zgadłem na bank :)

Gość ja to ja to jaaa
nie potwierdzam i nie zaprzeczam :) swoją drogą jestem ciekawa tej Twojej szarości :P, może zmień ten nick na bardziej Tobie bliski, he ?

Gość jeffrey dahmer
zresztą nie twierdzę że jestem psychopatą...zatem nie wiadomo czy jestem zajebiście miły...zatem nie wiadomo czy mnie nie znasz :D:D

Gość GRK
:classic_cool: witam :D

Gość ja to ja to jaaa
ale doszukiwałeś się, (doszukałeś się)analogii z j.d...a w tym przypadku, niemalże każda analogia, przemawia na Twoją niekorzyść ;).

Gość GRK
no niech będzie że tak...ale to takie analogie że w sumie można by takie znależć u każdego jedynaka :D:D musisz spróbować inaczej :D

Gość ja to ja to jaaa
GRono obłąKanych :O ?

Gość ja to ja to jaaa
o 2:29 co najwyżej mogę pomruczeć, albo się przekręcić z boku na bok :D ;) a nie intensywnie myśleć :P.

Gość GRK
nie :classic_cool: ale ktoś tak mógłby nas nazwać...:D kafe ma to do siebie że nie tylko siedzą tu zjeby i piszą głupoty al czasem nawet siedzą zjeby i tylko czytają czyjeś głupoty czasem się wpierdalając z jakąs podpowiedzia...:D

Gość GRK
pomruczeć możesz :)

Gość ja to ja to jaaa
poddaję się, GRK nic mi nie mówi :P. już pomruczałam, żałuj że nie słyszałeś :D :classic_cool:

Gość GRK
żałuję, naprawdę :O jak kocur? :P w porządku - nie czekałem na odpowiedz:D chodzi o niejakiego Gary'ego Leona Ridgewaya jeżeli już chcesz ten nick rozszyfrować :D

Gość ja to ja to jaaa
a wracając do Twojej prawdziwej tożsamości, interesujesz się kobietami :classic_cool: ?

Gość ja to ja to jaaa
hehe, a Ty dalej tę kryminalistykę męczysz :D ? ja pytałam, o Twoja prawdziwą tożsamość :P...

Gość GRK
a myślisz że homonekropedofil gadał by z kobietą 3h na kafeterii? :D o ile jesteś kobietą oczywiście...chociaż musiałabyś naprawdę się nudzić żeby udawać babkę tyle czasu...:O

Gość GRK
a teraz musisz mi powiedzieć o jaką tożsamość Ci chodzi - o seksualną? czy o personalia? powtarzam - nazwiska nie podam choćbyś miała mi wysłać na maila jakieś pikantne foty :D:D:D:D

Gość ja to ja to jaaa
no wiesz, poza homo, nekro i pedo Boyle dość skutecznie (choć się nie udało...ale jaka jest prawda, pewnie nikt do końca nie wie) przekonywał, że jeffrey był chory psychicznie...a tacy, pewnie i z kobietami ponad 3 h byliby w stanie gadać na kafe :P :D

Gość GRK
no pewnie tak...-ale w jakim celu miałby gadać taki stwór z babką? :)diabli wiedzą kto to boyle - domyslam się że Twój kolega po fachu-adwokat :P:P:P

Gość ja to ja to jaaa
eh, no ja serio, nie jestem aż nadto wymagającą kobietą - może być tożsamośc przyjęta na potrzeby kafe...choć ta seksualne też brzmi ciekawie :D...nie sądzę, abyś pisał pod tym nikiem, a skoro znasz realia kafe, to musisz tu być dłużej nieco, a jeśli tak, to pewnie jakoś się zwiesz, he ?

Gość ja to ja to jaaa
no a w jakim celu mu relikwia z czasem i inne takie :D ? nie wiem, może taki stwór jest ciekawy, jak to jest gadać z babką :classic_cool:.

Gość ja to ja to jaaa
z czaszek * miało być :O :P.

Gość GRK
mam tu pare tożsamości...ale skoro nie bywasz na kafe to te nicki i tak Ci nic nie powiedzą...poza tym bywam tu naprawdę dwa razy na ruski rok (sesja letnia i zimowa+bezsenność) i mogę nie być zbyt znany jeżeli raz jestem taki a raz taki co do tożsamości seksualnej to niestety nic cikawego - zwykły nudny wstrętny hetero :D:D:D:D

Gość GRK
relikwia z czaszek? być może to pamiątki - chciał sobie poprzeżywać na nowo...albo jakieś trofeum? kto to ie? :D

Gość ja to ja to jaaa
nie bywam, ale jak zacznę, to będę wiedzieć, na kogo mieć oko...a tak - ślad mi zaginie :classic_cool: ;) a skoro sam juz się przyznałeś do bycia studentem, to co Ty studiujesz :D :P ?

Gość GRK
nie ma tak łatwo :D:D:D Ty nioe mówisz to i ja nie mówię :) muszę trochę prywatności mieć w końcu :)

Gość ja to ja to jaaa
no niech Ci będzie, rzadko ustępuję :classic_cool:, więc czuj się wyróżnionym :P :D dzięki za rozmowę psychopato :D ;), idę ... 😘 od kobiety :classic_cool: :D 🖐️

Gość GRK
no to 😘😘😘 od "interesującego się kobietami" :D rozumiem że jak tu następnym razem zajrzę to już będziesz stałym bywalcem :D