Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

Zamów bezpłatnie

Polecane posty

do Delicious_ dziekuje za pochwałe :) Prosze bardzo mam nadzieje ze sie cos przyda :)

a tak chcialam sie tylko zapytac czy takie podawanie adresu domowego w cały świat jest napewno bezpieczne? bo chcialabym pare katalogów zamowic ale mam obawy:(

bezpłatny katalog domów energooszczędnych z płytą CD http://www.lipinscy.pl/form_zamow_katalog.xml?ok_message=Dzi%C4%99kujemy%2C+formularz+zosta%C5%82+wys%C5%82any&error_message=Niestety+formularz+nie+zosta%C5%82+wys%C5%82any%2C+prosimy+spr%C3%B3bowa%C4%87+ponownie&MailTemplate=catalog_form_mail&MailTemplateGroup=form_emails&numer_kat=Ciep%C5%82y+Dom+dla+Ciebie+nr+1%2F2007&nazwa=Marlena+Marchelek&nip=&kod=36-065&miejscowosc=Dyn%C3%B3w&ulica=Karol%C3%B3wka+&numer=46a&email=marlanka-prosiaczek%40o2.pl&adres_wysylki=&skad_dowiedziales=Wyszukiwarka+Google&uwagi=&zgoda_string=TAK&zgoda=on

ja zamówiłam katalogi i mi dotarły :) jestem zadowolona i mysle ze jest to bezpieczne :)

tak to jest tak naprawde naprawde bezpłatne :) a czemu?? przeciez raklama firmy :)

Gość emu-83
bezpłatne choć ja narazie doczekałam się tylko próbek z elseve,ale mam nadzieję,że inne też dojdą:)Poza tym warto wypełniać to tylko chwila czasu a zawsze coś może się przydać:)

Gość aduśka
Lenka 13 jak coś będziesz miała to podaj, inne dziewczyny też. Pozdrawiam a za chwilę linki.