Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

TROPRZEPłYWOWY smoczek-co to jest?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Jest to smoczek o trzech predkosciach wyplywu mleka :) I to wolniej lci II szybciej (ma wieksza dziurke) III najszybciej Ustawiasz pod danym kotem np I do noska to leci wolno a III do noska leci szybko. :)

Gość podpowiedzcie
czyli 3 w 1?:) fajny w sumie ale sprawdza sie w uzytkowaniu? jeju-ja ciemna masa jestem

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
no ja wlasnie wczoraj kupilam caly zestaw smoczkow i jest tam tez ten zmienny tylko za cholere nie wiem w jaki sposob ta predkosc sie zmienia

Gość Wyderka
Ja jestem zadowolona z trójprzepływowego. Biorąc pod uwagę iż mały do mieszanki mlekowej miał dodawany Nutriton (środek zagęszczający który eliminuje ulewanie, żyganie itp) to mleko moment6alnie gęstniało. Przez smoczek trójprzepływowy na III leci bez problemu i dziecko nie musi się tak strasznie męczyć z wyciągnięciem tego pokarmu. Ale dziewczyny pamiętajcie. To przez któą dziurkę poleci zależy od was i od waszego dziecka tak więc dostosujcie przepływ do umiejętności dzieciątka. Ale polecam, ja używam już 7miesięcy i jestem zadowolona:)

justaaa- na smoczku trojprzeplywowym masz z boku oznaczenia- I, II i III. jesli ustawisz smoczek I w stronę noska dziecka to mleko będzie wypływało wolniutko, na II trochę szybciej a jak masz gęstą mieszankę to ustaw III do noska :)