Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfdsa

Okropne skurcze łydek w nocy, co mi jest?

Polecane posty

Gość Kamila B
Również stosowałam Chela-Mag B6 i jest to najlepszy magnez. Jest bardzo wydajny ponieważ stosujesz 1 tabletkę dziennie. Reszta zamienników nie jest godna polecenia. I zdecydowanie odradzam Magne B6 bo również miałam bóle żolądka po zastosowaniu tego magnezu.

Gość Monika R
Znam bardzo dobrze ten problem. Często w nocy umierałam z bólu, bo bardzo często łapały mnie skurcze łydek. Poszłam do lekarza i okazało się, że głównym powodem tych problemów jest brak magnezu. Stosowałam Olimp Chela-Mag B6 i już po kilku zastosowaniach czułam się o niebo lepiej.

Gość Sandra M
Co polecicie zamiast Magne B6, bo okazał się kompletnym niewypałem? Bolał mnie po nim dodatkowo jeszcze brzuch a na problem ze skurczami nic nie pomógł.

Gość izabell89

Staram się wybierać lek , a nie suplement. Jeśli chodzi o lek na skurcze polecam Laktomag B6 ma w składzie właśnie magnez w odpowiedniej ilości no i witaminę B6, smak bananowy, można tabletkę rozkruszyć i podać w formie zawiesiny więc i lepiej dla dziecka czy starszej osoby. A podawać go można już rocznym dzieciom, także my go calą rodzina pijemy http://amara.pl/produkt/laktomag-b6/