Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta która kocha seks

Przygodny seks

Polecane posty

Kiedys byłam pierwszą stałą partnerka dla swojego faceta (on byl moim drugim, o czym go SZCZERZE poinformowalam, no ale wiadomo ze męska wyobraznia nie zna granic i nie musiał mi w to wierzyc, zwlaszcza ze potem wkecal mi filmy ze go zdradzam tylko dlatego ze jestem Skorpionem...), po kilku miesiacach wyznał ze rozprawiczyła go prostytutka - przyznam ze az mnie zemdliło po tym wyznaniu ale co mialam zrobic? Zostawić go? Wyslac na serię badań jak królika doświadczalnego? Ludzie, to jest zycie !!! Nie da sie wszystkiego wykalkulowac lub ustalić sztywnych reguł.

Gość OlkaPolka
moje kochanie miało kilka dość nietypowych przygód, które ciężko mi było przyjąć do wiadomości i pogodzić się z tym, ale....bardzo go kocham. cieszę się, ze powiedział mi o tym na początku, nie chciałabym się o tym dowiedzieć za jakiś czas np na jakiejś imprezie wśród znajomych. zaakceptowałam jego przeszłosć i jest mi z tym dobrze:)

Gość baby potrafią

Gość porządne tego nie robią
dla mnie kobieta, ktora uprawiala przygodny sex jest jakas taka wybrakowana i niecnotliwa, pozbawiona nawet odrobinki niewinnosci i delikatnosci. i oczywiscie, ze chce wiedziecz kim i po co spala moja kobieta, bo nie chce kota w worku. a podejscie do sexu i zycie sexualne swiadczy o czlowieku i jego moralnosci, cnotliwosci, prowadzeniu sie itp. nie lubie kobiet, ktore prowadza bujne zycie sexualne, nie chce sie z taka zwiazac i zniszczyc sobie psyche nerwami z powodu jej przeszlosci i dlatego musze wiedziec z iloma spala i czy uprawiala juz sex bez milosci

Gość upupupu

Dla mnie kobieta doswaidczona to fantazja Jestem dobrym kochankiem (umie dawac rozkosz kobiecie) dlatego te ktore mialem byly we mnie zakochane Natomiast dziewice sa dretwe deski Zyje zkobieta ktora miala kilku facetow od 10 lat i nie wyorazam sobie zmiany jej na jaks dziewice