Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ping pong

ile kobieta TAM ma dziur?

Polecane posty

Odbyt jest poza obrębem cipki, ale jeżeli uwzględnić go, to razem trzy.

dolączając do tego ewentualnych parę ubytków w zębach kobieta moze byc jak ser szwajcarski :D:D:D:D:D:D:D lub dziurawiec i tak jak wyciąg z niego poprawiają nastrój i samopoczucie , umożliwiają życie bez smutku szczegolnie zalecam to samotnym panom ;)

Gość Mr. France
To ja odpowiem poważniej od reszty debili, którzy myślą, że kobieta ma jedną dziure w cipce i na to pytanie wybuchają śmiechem... W tej chwili to ja śmieję się z was, bo nie wiecie nic, a piszecie głupoty... Kobieta oprócz głównej "dziury" ma jeszcze jedną wyrzej i jedną niżej. Może mieć czasami jedną więcej, ale to zależy od kobiety. Można "urzywać" tych dziur, ale to nie jest zbyt przyjemne... Te dodatkowe dziury zostały jeszcze z czasów, gdy ludzie nie mieli tak dobrze ukształtowanych mózgów. W tych czasach poprostu chodziło o przetrwanie gatunku. To był naturalny system kobiety unikający częstego zapłodniania. Wtedy mężczyźni nie patrzyli na to gdzie "go" pchają. Mieli tylko w głowie "przyjemność" i "przetrwanie gatunku". To wszystko na ten temat. Pozdrawiam.

Gość zuzkax33
kazda kobieta ma tam 2 dziury

Gość johny12
można również pchać w odbyt wtedy można spuszczać sie do woli

Gość porannarosaaa
niektóre kobiety maja podzieloną pochwę na 2, i mają także 2 macice :p :D ale to już wada wrodzona ;p A tak naprawdę to jest pochwa i cewka moczowa ale tam raczej puoka nie pakuj bo za mała ;p No i odbyt :D

Gość Ja tam
mam jeszcze dziurę w skarpetce