Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke drastyczne

czy to potrafisz ogląnąć ??!! ja sie boję/brzydzę ......

Polecane posty

Gość troszke drastyczne

moge patrzec na maskry/ wypadki/smierc ludzi /na sogu/ i inne świństwa a tego tak sie brzydze ,ze....nawet ...nie skopiwałam tytułu tylko całość -bo sie bałam,ze zobacze wiecej a filmik jest na samym dole ten z biała myszką czy ja jestem normalna ? http://www.smog.pl/tag/zwierz%EAta/

Gość wattcher
po co w ogole takie rzeczy ogladasz i podajesz linki do nich a piszesz ze sama sie boisz i brzydzisz.To jest jakies sycenie sie okropnosciami.Nie jest to normalne.Ja nawet nie jestem ciekaw co tam jest.Ignoruj tego typu wiadomosci.Wiadomo ze w internecie sa rozne rzeczy...

Gość /łączenie/
;) szczeniaczek_ktory_potrafi_gwizdac - co w tym okropnego? reszta w tym samym stylu :D

Gość spin mały

Gość nie nie absolutnie
nieraz ciekawska jestem i oglądam straszne zdjęcia ludzi z deformacjami czy drastyczne zdjęcia zwłok po wypadkach czy w stanie rozkładu. Ale zwierzęta... :( To temat dla mnie praktycznie nie do przebrnięcia. Nie wiem czemu ale to temat którego wybitnie unikam. Filmów tego rodzaju nawet nie włączam bo kilka razy się przekonałam że wybitnie źle je znoszę psychicznie. Mam 27 lat. W całym życiu obejrzałam takich filmów gdzie jest okrucieństwo na zwierzętach zaledwie kilka. I po obejrzeniu tego to było takie uczucie, którego nawet nie potrafię zbyt dobrze opisać ani porównać do niczego innego. Cały czas mam to potem przed oczami. Wraca to potem do mnie jak natręctwo. Dręczy mnie. Czuję straszliwy żal, przerażenie, bezsilność, frustracje, niezrozumienie, nienawiść do bestialskich ludzi, chęć zabicia ich, cały czas myślę co takie zwierze mogło czuć i nie potrafię tego nijak ogarnąć rozumem. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Przez długi czas nie mogę dojść do siebie dlatego nie oglądam i nie zamierzam już nigdy więcej oglądać takich filmów!! Cokolwiek tam chcesz zapodać.

Gość nie nie absolutnie
A jeśli tam nie ma nic strasznego to niepotrzebnie zapodajesz w ogóle taki temat i mącisz w głowie.