Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekumata*

niech mi ktoś wytłumaczy jak krowie na granicy

Polecane posty

Gość niekumata*

na czym polegają płatności allegro. Jak krowie na granicy mówię!!!!!Czy muszę miec kartkę płatniczą, czy konto w banku internetowym, czy co? I jak???

Gość 100 razy
chyba jak chlop krowie na rowie -to bylo.Teraz wybieraja sie juz za granice?Coz ta Unia nie robi z ludzmi...

Gość niekumata*
Chcę coś kupić.

Wybierzasz produkt,klikasz na Kup teraz, wpisujesz login i haslo i wysylasz maila do sprzedawcy, ze kupiles produkt.Na poczcie sa takie blankiety do placenia rachunkow.na taki blankiet wpisujesz dane sprzedawcy takie jakie podal, tzn imie i nazwisko badz nazwa firmy, numer konta, do ceny produktu dodajesz koszt przesylki,np.Kupujesz cos za 20zl, a przesylka kosztuje 6zl. wiec wpisujesz 26 zl.Potem w odpowiednie kratki piszesz swoje imie i nazwisko oraz adres na jaki ma byc przeslany produkt i w tytule wplaty piszesz Nr.aukcji (np.nr aukcji 23415) i w nawiasie Twoj nik z allegro.Idzesz na poczte, placiesz i czekasz na zamowiona rzecz.Przyniesie Ci ja listonosz JAK KROWIE NA GRANICY

Gość niekumata*
Nuna Sweet - tak to juz kupowałam tysiace razy!!1 Ale dzieki że Ci sie chciało. :) Chodzi mi o tzw. "płatmności allegro" :O

Gość upupupu winda proszę