Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 611

Nie wyobrażam sobię, żebym to ja miał podrywać dziewczyny

Polecane posty

sprzedawca ale ja mowie o facetach.....bo w polsce to jedynie namiastka meskosci!!!!i jeszcze bedzie sie taki chwalil ze dziewczyny go podrywaja a on nie musi heheheh co za gosc:)

Gość gość 611
Satysfakcję mówisz? Hm może kiedyś spróbuję:)

Gość Kaj tu kej
Podrywanie = niepewna inwestycja. Tzn że może odrzucić dlatego zwłaszcza Ci nieurodziwi nie podrywają. Bóg bardzo zróżnicował urodę ludzką. Tak jakby chciał sprawdzić kto i jak sobie z tym poradzi.

moge sobie 2 rece uciac ze nie podrywasz bo masz wielkie kompleksy zgadlam??:)

jak chcesz mieć fajną dziewczynę to ją sam sobie poderwij!!!co ty nie wiesz kto Ci się podoba? a może spotykasz się z każda która cie podrywa!!! to tobie chyba nie zależy na zbudowaniu prawdziwego związku?

Gość pewnie boi sie porazki
facet bez jaj

Gość mucha tse tse
,,Niech zgniją głupie ścierwa'' sam se zgnij w pierdlu!!! Ty gooooopkuuuuu a twórco tego tematu,radze poderwać kogoś-to nie jest takie trudne

Gość Kaj tu kej
"To mi się odrazu kojarzy z jakąś niepewną inwestycją. Ja miałbym podrywać dziewczynę a ona może będzie mnie chciała a może, nie a nawet jeśli to będzie potem jszcze jakieś warunki stawiała albo jej się odwidzi."

Gość gość 611
elyska, masz racje, że mam kompleksy, co wydawałoby się dziwne zważywszy np na to, że jestem przystojny i wiem o tym, bo podrywają mnie dziewczyny i masz rację że nie podrywając idę w ten sposób na łatwizne i dla tego że boję się że mi sie nie uda. No cóż każdy ma jakieś wady i kompleksy. Póki co to co jest nie jest złe ale chciałbym pozbyc sie kompleksow i osiagać w zyciu wiecej, moze rowniez podrywac dziewczyny Narazie porpstu nie odczyuwam takiej potrzeby aby podrywa a moze i siły na to. Bycie podrywanym jest zdecydowanie latwiejsze. Ale dbanie o mój wizerunek nie kłóci się z tym. Mogę i dbać o siebie i może w przyszlosci podrywac. Prawda jest taka, ze na podrywaniu się nie znam za bardzo no ale roznych rzeczy mozna sie nauczyc.

Gość liverse
gość 611 - osobiście nie mam nic do Ciebie. moze jestes trochę wygodny i mógłbyś czasem wysylić się dla własnej satysfakcji ;) jestem kobieta i to ja wole podrywać, niż być podrywaną. po prostu lubię tę adrenalinę ;) mnie to sprawia wręcz przyjemność :P coż, może jestem dziwna, ale kto by sie tym przejmował. zdobywających i zdobywanych w tych czasach nie dzieli się juz według płci ;)

Gość gość 611
Nie ulega wątpliwości, ze mam co w zyciu jeszcze osiągnąć, a to chyba dobrze. Gdybym już wszystko osiągnal nie mialbym po co zyc, nie mialbym jak ustalic sobie celu w ktorego kierunku patrzenie dawaloby mi energii do dzialania.

Gość gość 611
ale musze przyznac ze ty elyska27 to potrafisz czlowieka rozgryzc, z reszta nie tylko ty:)

na moje kobiety ktore maja odwage poderwac mezczyzne.. postepuja lepiej niz te ktore mozna spotkac chocby tu na forum.. piszac ze podoba im sie jakis mezczyzna.. i nie wiedza jak zwrocic jego uwage..

Gość gość 611
a ja myslalem, ze to dobrze, ze mnie dziewczyny podrywają ale w sumie ...dobrze jest sobie uswiadomic schowane gdzies glebiej kompleksy, choc to nie jest przyjemne

Gość mucha tse tse
hmm podrywają Cię dziewczyny a Ty masz jeszcze jakieś kompleksy? napewno nikt ich nie zauważa,sam musisz się ich wyzbyć,zaakceptuj siebie takim jakim jesteś:)))

Gość gość 611
Ja nie lubię ryzyka. Wiem, że sa ludzie, którzy je lubią. JA jakos tego nie rozumiem, a przynajmniej nie podzielam. ale podobno ci ktorzy ryzykują w pewnych granicach, wiecej osiagaja..moze z tego powodu ppotem lubia ryzyko:)?

Gość liverse
własnie tak ;)

Gość gość 611
to prawda, ze to sa kompleksy wyimaginowane, ktorych inni raczej nie zauwazaja, bo nie ma za barzo podstaw dla tych kompleksow. czyli w sumie nie ejstem w takiej zlej sytuacji:) i znow wraca do mnie optymizm jak na poczatku topicu:)

Gość liverse
nie ma ludzi bez kompleksów. grunt to nie pokazywać, że się je ma :P więc ciesz sie życiem ;)

Gość p. Justynaaaaa
A co to znaczy poderwać Waszym zdaniem?:D

Gość Kaj tu kej
A dlaczego Stanczyka żadna nie podrywa ? To retoryczne pytanie. Dobrze wiemy że dziewczyna podejdzie tylko do przystojnego. Po co sobie zawracać głowę kimś innym.

Gość mucha tse tse
nie jesteś taki zły skoro Cię podrywają:) nie miej kompleksów,one tylko przeszkadzają,stoją na drodze szczęścia

Gość liverse
co to znaczy? hehehe :D dobre pytanie :D

ja to sam nie wiem co one we mnie widza.. no jednej sie zapytalem ostatnio to powiedziala ze podobalo jej sie to ze nie robilem z niej Bogini jak to zazwyczaj inni..

Gość gość 611
:) no to jednak mam podowy do szczescia:) A wiec usmiecham sie i ide:)

Gość liverse
inteligentna laska ;) :P

Gość bagiera
być przystojnym to nie wystarczy cwaniaku

Gość Kaj tu kej
Przystojny zawsze ma wyrobiony bajer. A taki brzydal to jest jak zaszczuty szczur

Gość gość 611
no w pozniejszym wieku juz nie wystarcza dlatego musze sie wziac bardziej do roboty:)

Gość bagiera
bajer juz jest stary i niemodny... może ktoś tak uroczy jak gość 611 wymysli coś bardziej twórczego