Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A taka jedna 18 lat

Kąpałam sie z kolegą pod prysznicem nago. To coś złego?

Polecane posty

Gość A taka jedna 18 lat

Wczoraj z przyjacielem jakoś tak dla żartu postanowiliśmy razem pójść pod prysznic u niego w domu i się razem wykąpać. Byliśmy nago ale do niczego nie doszło, tylko się delikatności podotykaliśmy. Było całkiem przyjemnie. To coś złego? :( Bo chyba jednak mam wyrzuty sumienia :(

Gość porządne tego nie robią
i pewnie dalej uwazasz sie za dziewice :( tylko, ze jak bedziesz miala potem chlopaka i on cie spyta o twoja przeszlosc seksualna, to jesli powiesz, ze jestes czysta dziewica bez zadnego doswiadczenie to sklamiesz. bedziesz musiala sie przyznac, ze sciagalas majtki przed kumplem i macalas sie z nim na golasa pod prysznicem

Gość dgfgdgdfgdfg
życie masz tylko jedno ;) za kilka dni9 bedziesz sie z tego śmiała :) jesteś normalna dziewczyna, nie zwracaj uwage na krytyke i9nnych :)

Gość I jak zwykle dno
Taa, ciekawe jaki porządny koleś kochający swoją dziewczynę będzie ją pytał, czy jest dziewicą :o Jeśli faktycznie będzie mu na niej zależało, to takich durnych pytań na bank nie będzie zadawał eh, samotne, niewyżyte kafeterianki ...

suko (zwracam się po niku do autorki powyższego posta) zapomniałaś treści wpisać Autorko, z mojego ptu widzenia nie było to mądre. Dla Ciebie pewnie bez znaczenia, ale Twój kolega na pewno ciś sobie pomyślał. Tylko teraz pytanie co...

Gość a ja na waleta do wody
z kumplem wskoczyłam:) ładych pare lat temu to było i nic sie przeciez nie stało,jak sie ma po 18 lat to różne rzeczy sie robi i jest fajnie,teraz miło powspominac,az zal tamtych dni...nigdy juz nie wróca...

tylko, ze macanie sie z kumplem pod prysznicem to mimo wszystko jest jakis krok dalej w sferze seksualnej i jakas tam utrata niewinnosci

Gość a ja na waleta do wody
fakt,ze ja sie nie macałam,popływalismy,poskakalismy do wody i kupa smiechu była,a to macanko to juz o czyms swiadczy,no ale taka jest młodość:)

ja mam dziewczyne, ktora jak miala 16 lat to miala poprzedniego chlopaka i z nim, w takim mlodym wieku uprawiala petting i oral. jak sie poznalem z nia to bylem prawiczkiem i nawet dziewczyny nago nie widzialem, zero doswiadczenia seksualnego. strasznie mnie to boli, ze ona jako jescze w zasadzie dziewczynka uprawiala z tamtym petting i oral :( az wyc mi sie chce

jednak sumienie masz nieczyste dogłębienie sie zastanów zanim drugi raz pójdziesz na żywioł ale najzabawniejsi są moralniacy krystaliczni krzyczący jesteś....:o

naprawde dziewczyny. powstrzymujcie sie z pettingami, wspolnymi prysznicami z kolesiami, ktorych nie jestes pewne. poczekajcie z glebszymi krokami na tego wlasciwe, nie uprawiajcie jako malolaty pettingu i orala i nie sciagajcie majtek przed jakimis niby kolegami, szanujcie sie

Gość no nie wiem 23
czy to taki dobry pomysl z tym wsztrymywaniem sie ... ja sie wstrzymywalam i dalej to robie .. mam 23 lat i teraz jestem w takim etapie (chyba matka nautra sie o mnie upomnia:P) ze chcetnie bym to z kazdym zrobila ... poprostu chce sexu :/

Gość z dwojga złego
lepszy jest petting niz by miała sie z nim kochac

a moja dziewczyna jak miala 16 lat to ze swoim bylym uprawiala petting i oral i mnie to teraz strasznie boli, az wyc mi sie chce, bo ja nie mialem zanim ja poznalem zadnego doswiadczenia w tych sprawach

z petingiem i sexem to niech lepiej dziewczyna poczeka na tego wlasciwego

porządne tego nie robią ---> A Ty czemu tak wszystkie kobitki powstrzymujesz? Ile mają czekać? Do ślubu?

Gość smierdza ca dziura
ok . spoko zazdroszcza ci nic sie nie stalo sama przyjemnosc..................................

Gość no nie wiem 23
e tam ale to Twoj problem ze cie to tak bardzo boli - moze potrzebowalam tego ..

po prostu na wlasnym przykladzie sie doswiadczylem, ze brak czystosci u ukochanej kobiety, jak sie samemu bylo niewinnym boli :( Poza tym macanie pod prysznicem to obcowanie sekusalne i to powino sie robic z ukochana osoba, a nie z kolega jakims :(

Gość do porządne
boże, chyba masz jakiś kompleks straszny bo w każdym topicu to samo piszesz. Poszukaj dziewicy w takim razie, przed ślubem zaprowadź ją do ginekologa żeby potwierdził obecność błony. Polecam też egzorcyzmy na wszelki wypadek - może ma myśli nieczyste? Trzeba kurde odróżnić dawanie każdemu jak leci od seksu/oralnego z miłości. Skąd dziewczyna ma być pewna, że się z Tobą za rok, dwa nie rozejdzie? A kolejny też będzie płakał i wył, że ją wymacałeś? Zgroza.

Gość zgadzam sie z tym powyzej

ale macanie się na golasa z kumplem to zwykłe puszczanie się jak dla mnie... z miłości to co innego. mnie boli, nie tyle, ze moja dziewczyna to robila, tylko bardziej chodzi o to, ze robila to jako 16-letnia dziewczynka. to mi sie jakos nieciekawie kojarzy i odpycha - dziecko uprawiajace sex :(

Gość to ją zostaw i
nie gledz w kółko to samo polecam zażycie czegoś na uspokojenie

Gość z dwojga złego
no to jak mieli sie wykapac pod prysznicem nie dotykajac sie :O

Gość może sobie tylko plecy myli he

Gość agatttta
ej no w sumie to troche dziwne. ale z drugiej strony calkiem fajne

Gość zal mi cie
terazniejsze nastolatki to tragedia.gdy ja mialam 18 lat, to nawet nie myslalam o sexie, teraz gowniary dupcza sie na hektary.az strach.wspolczuje.ale jesli masz wyrzuty sumienia to moze i dobrze.nie jestes chyba jedna z tych "najgorszych"