Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svenja

Studnia

Polecane posty

Gość svenja

Wiercimy na dzialce studnie,okolo 25 m. Jaka pompa jest najlepsza do takiej studni? Gdzie dac wode do badania??? Za wszystkie odpowiedzi dziekuje .

Gość ojejku...
jesli chodzi o wode zamow firme ktora przeprowadza takie badania oni pobiora probki i bedzies mial wyniki.czasami MPWiK przeprowadza na zlecenie takie badania,musisz sie dowiedzieć

Gość svenja
ojejku... Dzieki:).

Gość ojejku...
nie zawsze trzeba przeprowadzac takie badania,jezeli w okolicy jest rzeka która ma 2 klase czystosci mozna przypuszcac ze woda w studni bedzie czysta,jesli nie jest to teren typowo rolniczy,radze kupic dobre filtry do wody

Gość svenja
ojejku... ,a jakie filtry sa dobre i moze wiesz jaka pompa jest bardzo dobra?

Gość ojejku...
najlepsze sa filtry powolne,takie stosuje sie w stacji uzdatniania wody,na pompach mało sie znam

Gość svenja
A nazwy tych filtrow,firma i td.?

Gość gość
i jak poszło? z jakiej firmy skorzystaliście? Ja jestem właśnie na etapie wybierania i chyba się zdecyduje na http://remar.poznan.pl/

Gość gość
ja wlasnie jestem w trakcie kopania studni z ta firma www.hydroel.com.pl i jak na razie jestem mega podekscytowana ;)

Gość gość
firma http://wierceniaarten.pl/ z Ząbkowic Śląskich zajmuje się wierceniem studni głębionych. Swoje prace wykonuje szybko i sprawnie. Firma dysponuje nowoczesnymi urządzeniami dzięki którym szybko można przeprowadzać odwierty. Dodatkowo pracownicy są wyszkoleni, znają się na rzeczy. Warto skorzystać z ich pomocy.