Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazda

olewa mnie a ja nie potrafie go zostawic

Polecane posty

Gość jazda

kocha mnie wiem o tym ost duzo siek locilismy dzisiaj mamy polotra roku chcialam uczcic nasze swieto wzielam wolne w pracy dzwonie do niego rano a a on ze z kumplami chce sie spotkac dzisiaj codziennie na piwo chodzi i zawsze ma lekka banie mowie mu ze duzo pije to sie wscieka,smutno mi ze nie potrafi zrezygnowac z kolegów dla mnie bo sie widzielimy w tym tygodniu cio dwa dni a dla niego to za duzo bo chce potesknic i nie rozumie tego ze mi jest przykro tylko wkurza sie na mnie:(( cio mam robic

Gość agatek25
a często zdarza sie taka olewka z jego strony? po ile lat macie?

Gość jazda
własnie nie przez jakies ost 3 dni pamietam jak 2 tyg temu przepraszał mnie ze za malo mi okazuje miłosci ze sie postara bo chce sie ze mna ozenic bylo cudnownie a przez ostatnie 3 dni jakby inny chłopak ... ja mam 19 a on 23

Gość jazda
hehe moze to racja czas zmienic siebie ,faktycznie niech on sie martwi nie ja,ale jednak wciaz mi jest smutno;/

Gość agatek25
to moze olej go konkretnie zeby zauważył, ze cos z twojej strony jest nie tak napisałaś ze ostatnio przepraszał Cie ze za mało czasu Ci poswieca wiec juz sie tak zdarzało wczesniej

Gość jazda
napisałam ze za mało mi okazuje miłosci a nie ze za malo czasu poswieca ;>

Gość agatek25
szczerze mowiąc gdyby Cie tak bardzo kochał to chyba dzisiejszy dzień spedziłby z Toba, przynajmniej tak mysle.

Po przeczytaniu książki \"dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" spojrzysz na to inaczej. Facet też Ci się sam wychowa. Poproś dzewczyny z tamtego topiku, żeby Ci podesłały na maila tę książkę, bo ja nie mogę. Jestem na wakacjach i korzystam z nie swojego komputera, na którym jej nie mam. :) Nie wierzyłam, że ta książka aż tak bardzo pomaga, ale teraz WIEM, że tak. :)

Gość hjgg
taaaaa k :) i jeszcze koniecznie popros o ksiązkę "nie zalezy mu na tobie. koniec zludzen". jak ktos slusznie wyzej napisal TO SĄ ODPOWIEDNIE MATERIALY EDUKACYJNE DLA KOBIET, KTORE NIESTETY SĄ GLUPIE I JESZCZE WIELE MUSZĄ SIE NAUCZYC O FACETACH :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
ಿಶ್ವಕೋಶ ಎಲ್ಲ ವಿಷಯಗಳ ಬಗ್ಗೆ ಮಾಹಿತಿ ಒಟ್ಟುಗೂಡಿಸಲು ನಿರ್ಮಿಸಲಾಗಿರುವ, ಎಲ್ಲರೂ ಬಳಸಬಲ್ಲಂತ, ಎಲ್ಲರೂ ಬದಲಾವಣೆ ಮಾಡಬಹುದಾದಂತಹ ಒಂದು ಮುಕ್ತ ವಿಶ್ವಕೋಶ. ಕನ್ನಡ ವಿಶ್ವಕೋಶವನ್ನು ನಡೆಸುವವರು ಇದರ ಸದಸ್ಯರು, ಇದನ್ನೋದುವವರು ಹಾಗೂ ಇದರ ನಿರ್ವಾಹಕರು. ಪ್ರಸ್ತುತ ಕನ್ನಡ ಆವೃತ್ತಿಯು ಸೆಪ್ಟೆಂಬರ್ ೨೦೦೪ ರಿಂದ ಪ್ರಾರಂಭವಾಗಿದ್ದು, ಸದ್ಯಕ್ಕೆ ೪,೭೧೬ ಲೇಖನಗಳ ಮೇಲೆ ಕೆಲಸ ಸಾಗುತ್ತಿದೆ. ನೀವೂ ಕೂಡ ಭಾಗಿಯಾಗಿ ಈ ಯೋಜನೆಯನ್ನು ಮುನ್ನಡೆಸಲು ಸಹಕರಿಸಿ. ಅನುವಾದಿಸಲು, ಸಂಪಾದಕರಾಗಲು ಉತ್ಸಾಹವಿರುವವರು ಸಮುದಾಯ ಪುಟವನ್ನು ಓದಿ. ಪ್ರಯೋಗಾರ್ಥ ವಿಕಿಪೀಡಿಯಾ ಪುಟವನ್ನು ವಿಕಿಪೀಡಿಯಾದಲ್ಲಿ ಬರೆಯುವುದನ್ನು ಕಲಿಯಲು :P

Gość jazda
hehe dzieki napewno poprosze o ta ksiazek eh agatek gdybym myslala inaczej niz ty to bym tu nie napisała;///:(

Gość glupia jestes
i tyle!