Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

DZIEWCZYNY POMOCY!! NAJLEPIEJ LEKARZA!

Polecane posty

otoz bore yasmin juz ponad dwa lata i nigdy czegos takiego nie mialam. odstawilam tabletki w poniedzialek,wiec wczoraj lub dzisiaj powinnam miec okres..a tu nie ma!!! a trzy dni temu wdarla se jakas infekcja ..swedzi piecze..czy to moze byc powod ze nie mam okresu czy po prostu ciaza...a oznak ze bede miala okres tez nie mam.zawsze mialam..pryszcze wczesniej i bolace piersi...czy jest szansa ze jeszcze dostane??

Gość tasaik
jak nic ciąża:)

Gość tasaik
a lubisz dzieci??

ale ja powaznie pytam... moze tez byc przez to ze mialam duzo stresow??

Bierzesz tyle czasu i panikujesz jak początkująca. Masz jeszcze czas żeby dostać okresu jednak pamiętaj że nie powinno się brać antykoncepcji cały czas. Nalezy robić przerwy kilkumiesieczne.

Gość taka jedna kura
Pomocy lekarza szukaj w gabinecie. Tu nikt Ci nie powie, czy to ciaza:) Nie mniej jednak infekcje bakteryjne, moga wplywac na cykl.

Gość możesz być w ciąży
bo tabsy nie dają 100% ochrony przed wpadką

tak,tylko ze jak kochamy sie z chlopakiem to nigdy nie do konca! omimo ze biore tabletki wiec chyba jest mala szansa..

Kala, nie panikuj, krwawienie (nie okres) masz dostać w ciągu 7 dni od odstawienia, a możesz nie dostać (też czasami się zdarza, choć mnie akurat nigdy). Infekcji nie bagatelizuj, idź do lekarza, bo niewyleczone paskudztwo ciągnie się długo i daje w kość. Uważaj tylko, gdybyś musiała brać antybiotyki, jak pewnie wiesz, mogą osłabić działanie tabletek. Prawidłowo brane tabletki dają 100% ochrony, bo blokują owulację, a bez owulacji to i Matka Boska by nie zaciążyła :(. Te promile wpadek to efekt jednak nieprawidłowego brania (czasem dziewczyny nawet sobie nie zdają sprawy np. z interakcji branych leków) lub upośledzeń w organizmie, niepozwalających prawidłowo wchłonąć się tabletce.

Gość ***************PRZERAZONA*****
spokojnie,mialam tak ostatnio tez przy yasmin,nie dostalam,test zrobilam i negatywny,wiec sie zdarza