Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elyska27

FACECI mają tyle kompeksów,że NIE potrafią podrywać kobiet.....

Polecane posty

Gość Płaczuss
haha, ciekawe rzeczy o mnie wiesz, ciekawe czy Ty kiedykolwiek poderwałaś faceta na ulicy ?? może spróbuj jak to jest a potem wydawaj opinie. osobiście dałem numer telefonu jednej kobiecie i jak na razie nie zadzwoniła ale nie sądzę abym tego nie zrobił ponownie. spróbuj to zrobić sama pierwsza a nie zwalać wszystko na facetów.

placzus ale dlaczego wyście się tak zbuntowali??? to gdzie indziej faceci dalej potrafia walczyć i z godnością przyjmować poważki a wy poddaliście się????

Gość Płaczuss
nie zbuntowaliśmy się !!!!!!!!! ale z mojego punktu widzenia to niestety ale nie ma już wiele fajnych kobiet na ulicy w wieku 25 lat, które są wolne i nadają się np. na żonę. :) gustuję raczej w paniach z fajnym biustem a takie niestety są już pozajmowane, bo taki towar nie leży długo na półkach. a podrywanie kobiet, które nie za bardzo mnie interesują nie leży w moim guście. bo po co marnować mój czas i ich uczucia ? nie poddaliśmy się tylko raczej umiemy ocenić sytuację. jak widzę, że kobieta ma obrączkę na ręku albo nie ma ochoty nawiązać choćby kontaktu wzrokowego to sorry ale idę dalej. a te wyjątki, które zostały raczej czekają na nadzianych facetów w fajnych samochodach a nie normalnych czułych facetów słuchających Niny Simone. :)

\"a te wyjątki, które zostały raczej czekają na nadzianych facetów w fajnych samochodach a nie normalnych czułych facetów słuchających Niny Simone\" dlaczego wy odrazu dorabiacie sobie opinie do dziewczyny ktorej nawet nie znacie??? skad mozesz wiedziec o kim marzy nawet taka z \"fajnym biustem\" jak to ujoles....moze nie koniecznie o dzianym facecie z furą??? zreszta ja nie mowie zeby podrywac dziewczyn ktore nie sa w twoim guscie....chodzi zebyscie podrywali te od ktorych nie potraficie przejsc na ulicy obojetnie!!!!

zebyscie podrywali!!! anie zakładali z góry ze ta pewnie zajęta, ta ma wysokie pewnie wymagania....sratata.....co się z wami dzieje??

sprzedawca ja obecnie nie czekam bo zostałam o dziwo poderwana:)Bo na sczescie mozna jeszcze od czasu do czasu spotkać prawdziwego faceta... ale wiem przecież co się dzieje....koleżanki czekają na was i się doczekać nie mogą:P A poza tym martwie się o siebie jesli by mi nie wyszlo z obecnym(ODPUKAC!!!):)))bo wy juz zupelnie usiedliście sobie na laurach:P

a szczerze mowiac gustuje w prawdziwych facetach a nie w tych co to czekają az dziewczyna zaprosi ich na piwo:)a najlepiej jesli zapłaci pozniej hehehhehe

smieszne to co piszesz... zaprosilem ostatnio jedna.. po godzince rozmowy wiedzialem juz ze jestem jednym z kilku.. i ze dla niej to zabawa.. nie ma sensu sie starac na prozno.. mezczyzna musi racjonalnie oceniac sytuacje..

Gość Płaczuss
co się z nami dzieje ?? osobiście mogę napisać o sobie. myślę, że jestem ciekawym facetem ( z plecami pełnymi blizn po trądziku, których nie chcę wybielać czy stosować antybiotyków) z dojrzałym charakterem i dosyć wygórowanymi oczekiwaniami co do kobiet, kobiet które tak naprawdę nie chcą czułego faceta, który lubi długie pocałunki i morze czułości. Zatem czekam na tą idealną ( która spadnie z nieba ) i nie podrywam innych, aby nie stwierdzić, że to znowu nie ta. :) ale możliwe, że masz cześć racji bo z biologicznego punktu widzenia samce powinny wyrywać wszystkie samice co się ruszają :-) możliwe, że tak zacznę robić gdy stęsknię się za fizycznością kobiety a tymczasem lecę poszaleć na rowerku aby rozładować napięcie wywowałne kafeterią. jeśli chcesz mi coś jeszcze napisać to pisz: szrek@o2.pl

sprzedawca szkoda ze tak do tego podchodzisz, widac ze bardzo sie przejmujesz....roznie bywa, przeciez nie zawsze trafisz na odpowiednia dziewczyne...tak samo ona moze cie odrzucic ale ty tez mozesz nie czuc chemi i nie poiwinenes za to jej winic... tak bywa.. zyje sie dalej... i szukasz dalej....

jesli chcesz wyładować napięcie to podczas tej przejażdzki podjedż do jakiejś ladnej dziewczyny która akurat wyszła z psem na spacer........:)

badz prawdziwym facetem a nie czekaj az dziewczyna \"spadnie ci z nieba\"!!!!!

Gość Płaczuss
a potem ta dziewczyna, będzie płakać po nocach, że ją zostawiłem bo to jednak nie była Ona ?! Albo jeszcze po 3 miesiącach od rozstania wyjdzie za pierwszego lepszego, który się jej oświadczy bojąc się samotności. sorry, ale jestem wrażliwcem odnośnie siebie i odnośnie kobiet z którymi się spotykam. Ale przemyślę Twoje sugestie.

paczus juz nie przesadzaj ze jestesmy tak zdesperowane:))) wiesz te co wychodza za maz po 3 miesiacach znajomosci to wlasnie pewnie te ktore to watpia w wasze mozliwosci i ktore wiedza ze nie szybko je znowu jakis facet poderwie:)) sprzedawca juz dokladnie wiem ze ty gustujesz w dziewczynach z tabliczką na swojej szyji:)))

Gość Płaczuss
ale zerżnąłem ją i tego żałuje,bo ona płakała i mówiła mi że ją bolało ale ja nie mogę się opamiętać:(

oki ide juz z tym moim psem na spacer....z gory moge w ciemno zalożyć ze zaden facet do mnie nie zagada podczas spaceru:P pewnie sie ktorys obejrzy (bo ladnie dzis wygladam:) i na tym się zakończy hehehe

ale jak bede rzucac do psa zeby aportowal to rzuce w ktoregoś kijem niby przypadkiem...moze wtedy chociaz zagada!!!hehehhehe

Gość Wycisz
Poderwać kogoś na chwilę to może jakoś będzie. Tzn jak odmówi to chuj jej w dupę. Ale jak się zauroczę to i dostanę taki cios to nie wiem czy się podniosę. A już napewno nie wiele razy

jak mi załatwisz 10 cm wzrostu, dobry wygląd, ciekawą osobowość, dobrą prezencję, zainteresowania, inteligencje, doświadczenia, szanse na sensowną pracę i jeszcze kilka innych rzeczy... to mogę taki być... :D inaczej nie da rady :P

Gość Wycisz
wyrób sobie ciekawą osobowość i uwierz ze są sympatyczne dziewczyny a nie takie jak 70% na tym forum