Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elyska27

FACECI mają tyle kompeksów,że NIE potrafią podrywać kobiet.....

Polecane posty

Gość p. Justynaaaa
Podrywać nie trzeba potrafić. Wystarczy chcieć i to robić. Kobiety na tym forum są b. sympatyczne. Przynajmniej ja wiele takich poznałam. A do tego jest wiele singielek.:)

Gość Bez sensu gadasz
"pakujcie swoje manatki i zameldujcie sie np w UK albo Usa Dopiero tam widać jak beznadziejnych facetów mamy w swoim kraju , co to nie kiwna palcem,żeby poderwać dziewczyne która im się podoba!!!!" Skoro uwazasz ze w Polsce mamy beznadziejnych facetow to po co chesz zeby cie podrywali?Masochistka jestes czy co? Ja za to mialem watpliwa przyjemnosc obserwowac zachowanie polskich kobiet za granica i tak sprzedajnych bab jak one nie ma nigdzie na swiecie!Wiec w odpowiedzi na twoje pytanie powiem: nie dziwie sie ze polscy faceci olewaja polskie kobiety.Pozdrawiam

elyska27---ja mieszkam w anglii i podrywałem zapraszałem polki było roznie ogolnie załosnie .zmieniłem lokale chodze tam gdzie nie ma polakow zawsze poznam jakas angielke rozmowa z nimi to przyjemnosc mile usmiechniete nie pytaja ile zarabiam(wiedza ile) nawet jak nie chce im sie za bardzo rozmawiac to spławia w miły sposob taki .ale to tylko moje spostrzezenia

Gość Cessna_SPKMB
Chciałem uprzejmie zakomunikować, że ja potrafię podrywać kobiety.

Gość Hmm tak sobie mysle
ze jezeli 27 z nicka elyska27 to wiek, to ty juz nie jestes dziewczyna tylko STARA PANNA!

Gość aaaa/
wlasnie było na tvn jak podrywaja anglicy .to fokt polacy tak nie potrafią haha.widac polki teraz leca na wieprze

Gość goodwillhunting
>>do Płaczuś Jestem facetem (26 lat) gustuję w kobietach ze ślicznymi twarzami, w dzisiejszych czasach to może nawet fetysz już jest, gdy zerka się na uszy, brwi, skronie, nos, policzki, brodę, włosy. A nie perfidnie "zapuszcza żurawia" w dekolt.

Gość buuuuuuh
zgadzam sie z eliska, wstydzcie sie panowei

Gość buuuuuuh
jacys tacy niedorobieni jestescie

Gość wycisz
Kto ma podstawy niech sobie podrywa.

elyska27 - napisalem Ci to juz w innym topiku, ale napisze i w tym: jestes SMIESZNA. Bo najpierw piszesz, ze facet ktory nie umie podrywac to ciota, a pozniej sie dziwisz, ze faceci boja sie podrywac. Takie to dziwne? Ktory by chcial zaryzykowac, zeby kobieta go wysmiala i nazwala ciota?

Gość buuuuuuh
hybner a ty to lepiej czytaj z większą dokładnością bo gupoty piszesz

jakie glupoty? sama tak napisala na drugim topiku. Zreszta wystarczy poczytac na tym, co sadzi o Polakach. Co ona sobie mysli, ze jest ladna i moze z facetow robic szmaciarzy? Wcale sie nie dziwie ze z takim podejsciem do facetow malo kto ją podrywa.

Gość buuuuuuh
hybner ty cioto.To ze jedna ci odmowiła wpędziło cie w takie kompleksy?zwykła ciota z ciebie.

Gość buuuuuuh
hybner ale to jest cała prawda o was i skąd to twoje oburzenie?

Gość buuuuuuh
ona nie robi z was szmaciarzy a zwyczajnie napisała co jest z wami nie halo i ma zupelna racje

To odrazu widac, czy dziewczyna jest mila i sympatyczna, czy nie. Normalna dziewczyna milo odmowi, jesli facet jej nie odpowiada. A ona pewnie mu nawrzuca, ze jak taki koles mial czelnosc poderwac taka boginie. I jeszcze go wysmieje za to, ze nieumiejetnie poderwal.

\"hybner ty cioto.To ze jedna ci odmowiła wpędziło cie w takie kompleksy?zwykła ciota z ciebie.\" koniec dyskusji z toba 😴

Gość buuuuuuh
hybner ciebie pojebalo?o czym ty mowisz?czy ty umiesz czytac temet ze zrozumieniem??juz sobie dorobileś gębe autorce?co za ciota z ciebie

Gość buuuuuuh
a hybner powiedz czy podchodzisz do tych milych i sympatycznych??szczerze mówiąc wątpie

Gość wycisz
A kogo tu podrywać

Gość buuuuuuh
wycisz prpopnuje dziewczyne a jesli wolisz to chłopaka

Gość wycisz
Jakie to dziewczyny które lustrują faceta od dołu do góry i w myślą "przystojny ja to mam szczeście" "taki sobie, nie będę się odzywać to sobie pójdzie"

Gość croll
elyska27 to chyba ma jakies kompleksy, urazy itp, bo ciagle tylko o facetach ze ja nie podrywaja. a propo UK i innych krajow europejskich, a moze jest odwrotnie, nie ze tam sa inni faceci tylko moze tam sa inne kobiety ? np milsze, moze mniej aroganckie, mniej wyrachowane, mniej wyrafinowane, mniej zmaterializowane ( to tylko przyklady)

Gość buuuuuuh
wiecie co,wy przecież ciagle tylko potwierdzacie ze autorka miala racje.te wasze kompleksy was zżerają

Gość croll
oo widze ze amigo jest na miekscu w UK i poswiadczyl moja teorie troszke powyzej :)

Gość wycisz
To dziewczynom to przeszkadza nie mi

\"a propo UK i innych krajow europejskich, a moze jest odwrotnie, nie ze tam sa inni faceci\" a może dlatego że tam jest większe równouprawnienie... a nie tak jak w polsce :D Kobiety chcą byłych męskich przywilejów ale ze swoich to nie zrezygnują 🖐️