Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara cohnorr

POMOCY!!! Lepki sutek w ciaży .....

Polecane posty

Gość sara cohnorr

Czy to może oznaczać coś groźnego?? Prawy sutek jest nieco większy i często taki lepki, najbardziej po kąpieli jakby nie dało się go wytrzeć do sucha..

Gość noooooooooooo
jest to tzw.siara pojawia sie kolo 20 tyg. bez paniki,jest ok

Gość sara cohnorr
Tyle, że ja dopiero kończę 3 miesiąc (za tydzień) ... tak czy sak uspokoiłaś mnie - nie mogłam nic znaleźć w necie.

Gość pytanko....
ja tez tak mialam..w tym samym czasie..nie denrwuj sie..spoko;)pozdroofka:)

Gość sara cohnorr
Dowiedziałam sie własnie, że siara to płyn a ja takowego u siebie nie zauważyłam, poprostu lepki sutek i tyle... no i większy od drugiego. Czy to znaczy że będę miała pokarm?

Gość sara cohnorr
Paulka ale mnie przeraziłaś :( ja mam takie małe cycuszki i tak bardzo marzę o karmieniu piersią !!!

Gość zuzzza
sara c...male piersi nie sugerują że będziesz miała mało pokarmu czy wcale , tak jak duże, że będzie jego nadmiar. To hormony są odpowiedzialne za produkcję pokarmu i Twoje samopoczucie w dużej mierze. Z płaskimi brodawkami też mzna spokojnie karmić, sa specjalne nakładki do noszenia między karmieniem. Więc nie ma co się nastawiać że bęzie źle.

Gość zuzzza
A lepki, powiększony i wyglądający jak p[olkaierowany sutek może oznaczać że jest stan zapalny. Zamista się martwić, idź po prostu do lekarza.Będziesz miałą spokój, bo zmartwienia Ci teraz nie są potrzebne do niczego.

Gość kama mama79
Nie mozna już od ciąży ani trzeć sutka szosrtkim ręcznikiem ani myć go mydłem, bo przez to stwardnieje. A jak będzie taki, to karmiąc dziecko będziesz płakać, taki będzie bół. Brodawki będą Cię bolały, pękały i krwawiły. A jak źle przystawisz dziecko, to jeszcze porobią Ci się ranki. Zadbaj już o piersi więc od razu.

Gość sara cohnorr
KAMA MAMA79 - możesz napisać cos więcej - proszę! Ja myję się myjką i mleczkkiem pod prysznic dove... no i wycieram sie recznikiem