Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiotka

BÓŁ KŁUJĄCY W ZĘBIE

Polecane posty

Gość pamiotka

Łapie mnie od czasu do czasu. Przeszywający ból, taki jak przy nadwrażliwości ale mam tam małą dziurkę i łapie mnie niespodziewanie, nawet wtedy gdy nic nie jem. Czy to nerw obumiera? Takie mam dziwne wrażenie. Czy to mozliwe. Ząb nie boli inaczej tylko tak przeszywa raz na jakieś kilkanaście dni.Miał ktoś takie coś?

mialam. idz do dentysty juz teraz, ja przetrzymalam o pare dni za dlugo i jak mnie zaczal napieprzac w piatek wieczorem, to do poniedzialku rana doslownie lazilam po scianach z bolu przy okazji przytruwajac sie srodkami przeciwbolowymi (ktore nie pomagaly zupelnie).

Gość kot killer
ja mialam .byl to bol nie do wytrzymania, chwytalo co jakis czas potem juz co chwile. bolala mnie dolna dwojka a okazalo sie ze obumiera gorna jedynka. bylo jakies apalenie i dlatego tak bolalo. takiego bolu nie zapomne do konca zycia

Gość kot killer
bralam wszystkie mozliwe srodki. a i radze isc do dobrego dentysty, ja bylam najpierw na pogotowiu stomatologicznym to chciieli mi ta bolaca dwojke rozwiercac. ale sie nie zgodzilam. i dobrze bo zab byl zdrowy

Gość pamiotka
mnie oststnio złapał ponad tydzień temu i do dziś cisza. Ból trwa moze nawet nie minutę., Boję się dentysty.

zawsze mozesz przetrzymac, ale dentysta i tak cie nie ominie, lepiej zrobic male borowanko teraz, niz pozniej nie spac po nocach, ryczec w poduszke z bolu, wymiotowac, dostac goraczki i blagac los, zeby w ktorymkolwiek gabinecie dentystycznym ktos wreszcie odebral telefon (ja tak 3 dni czekalam).

Gość mnie bolał tak z rok
a teraz od 2 lat nic, ani śladu bólu

Gość Olkoool
i pewnie miałyście kanałowe?