Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaMała

Mam już dość tej lafiryndy!!!!!!

Polecane posty

Gość MagdaMała

To jest już przesada, mam sąsiadke połączenie paris hilton z britney, tylko że brzydka, tylko wykreowana na taką, w sumie wygląda jak zdzira, ale oczywiście facetów to kręci. Mieszkam w takich domkach jednorodzinnych bliźniakach, ze jak wyjde do ogródka czy na balkon to non stop kontakt z sąsiadami. Panna ciągle się opala toples z 2 metry od mojego balkonu, słucha na maksa techniawy,nawet sie nie uśmiechnie ani cześć nie odpowie. Nie robi naprawde nic, wszystko za nią mamusia robi bo by tipsy połamała. Ale teraz przegięła. Miałam faceta, fantastyczny nie tylko z wyglądu ale i z charakteru, ale wiadomo faceci hujem myślą. Zawsze jak do mnie przychodził ta oczywiscie seksowne bikini i wio na trawnik, tak się uśmiechała do niego, rozbierała go w myślach, ciągle słodkie słówka do niego, wpraszała się do nas jak był u mnie facet, robimy grilla, a ona Moge się przyłączyć? No i stało się odszedł do niej... nie ma się co oszukiwać, takie lale nie wiem jakim cudem przyciągają facetów.

Gość A obciągałaś mu z połykiem ...
??? Bo jak nie, to sama jesteś sobie winna. Dziewczyna powinna: - dawać facetowi, kiedy tylko on tego chce, - dawać mu tak często, jak on tego chce (nawet 35 razy w tygodniu, jakby chciał!), - obciągać mu z połykiem, - dawać mu bez gumy i zadbać o antykoncepcję, - dawać mu też analnie - nie nosić majtek pod spódniczką, żeby nie utrudniać mu dostępu, - nosić krótkie miniówki i duże dekolty, - nosić pończochy i inną seksowną bieliznę, - nosić szpilki, i ogólnie ubierać wszystko, czego facet sobie zażyczy, - robić to z facetem w każdym miejscu i w każdej pozycji, w jakiej on chce, - robić sobie porządny makijaż, - ogólnie dbać o siebie, zwłaszcza o figurę (nadwaga = tragedia!). Twoja koleżanka widocznie robiła to wszystko, co powyżej, a Ty... Sama sobie odpowiedz, co robiłaś źle :P

Jak mozesz powiedziec o kims kto odchodzi do jakiejs pustej lali \"fajny facet\"?

Gość ej malaaaa
skoro mowisz ze on jest taki cudowny z charakteru to kiedys zrozumie ze tamta panna nic w sobie szczegolnego nie ma. ale zanim to zrozumie to ja nie raz przeleci...

Gość hehe znam tez takie
pipy

Gość wawa.....
ale z was durnie!!!!! prowokacja!!