Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swinka morska

pytaczka

Polecane posty

Go艣膰 swinka morska

znajoma chce mi ofiarowac swinke morska bo jej sie okocily,brakuje mi zwierzatka ale inni przestrzegaja mnie ze strasznie smierdzi i trzeba czyscic klatke codziennie czy ktos ma lub mial swinke/czy polecacie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 swinka morska
no i pomylilam mial byc temat swinka morska...:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfdffd
okropnie swinki smierdza... ale bardzo przyjemne i pocieszne zwierzatko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swinka morska
a jak czesto trzeba zmieniac wiory? i czy lepsze akwarium czy klatka? mialam kiedys krolika i zmienialam raz w tygodniu i nie smierdzialo ale mowia ze swinka smierdzi okropnie znaczy jej mocz dzieki za odzew:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swinka morska
i jeszcze znajoma mowi,ze swinki sie przezwyczajaja i rozpoznaja wlasciciela to prawda?no a czy lubia byc glaskane? tyle mam pytan...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morskieprosi臋
biedny kr贸lik tw贸j by艂 sprz膮ta膰 zwierzowi trza codziennie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morskieprosi臋
znajoma racj臋 ma :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swinka morska
nie,krolikowi nie trzeba zmieniac wiorow codziennie tylko raz w tygodniu-wystarczy no nie wierze zeby nikt tu nie mial swinki...

Udost臋pnij ten post

dawno temu mia艂am 艣wink臋 .. prawd膮 jest ze je艣li nie sprz膮tasz to cuchnie , raz na dwa dni trzeba sprz膮ta膰... poza tym to jest cudowne stworzonko i wg mnie bardzo sie do mnie przyzwyczailo ...moja swinka zwa艂a sie pysia i skubana budzi艂a mnie o 6 ( godzina standard mojej pobudki )na jedzonko .. tzn piszcza艂a , gdy bola艂 mnie kark siedzia艂a na nim i si臋 tuli艂a .. by艂a na prawde prze-fajna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morskieprosi臋
przecie pisz臋 偶e znajoma ma racj臋, po co mam po niej powtarza膰 :P 艣winki s膮 fajniusie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak swinnka mo偶e si臋
okoci膰?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morskieprosi臋
no tak mo偶e np. si臋 o艣wini膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba
oprosi膰:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mo偶e omorszczy膰
???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swinka morska
dzieki wszystkim przeraza mnie to sprzatanie codzienne czy co 2 dzien bo pracuje calymi dniami,nieraz nawet kwiatow zapomne podlac,dzieki za linki poczytam "jak swinka moze sie okocic">>bez przesadyzmu nie czepiajmy sie tak skrajnie szczegolow napisalam jak to sie mowi "potocznie" chyba nie "oswinic" no dobrze niech ci bedzie-oswinic teraz gra? dzieki jeszcze raz tym,ktorzy napisali na temat:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba
gra:D omprszyc te偶 spoko:p

Udost臋pnij ten post

temat dawno zapomniany ale moze ktos sie odezwie z milosnikow swinek morskich :) mam swinke od poltorej miesiaca, dostalam od bylego szefa. wczensiej opiekowala sie jego corka prosiakiem ale strasznie zwierzak byl zaniedbany, przerosniete zeby gorne, ktore rosly juz na tyle ze szly w bok, pazury zaczely sie podwijac pod siebie... istna tragedia ze zwierzatka jak go wzielam do siebie. teraz ma klatke wiecej powietrza dociera i nie dusi sie jak to bylo w akwarium. wiory zmieniam dwa razy w tygodniu, fakt zalatwia sie duzo, ale jeszcze mi nie smierdzialo nigdy w mieszkaniu. kupilam poidelku, ma sianko chrupki dla gryzoni, batoniki, kolbe, wapno i uzupelniajace owoce egzotyczne. na razie nie chce jesc ani wapna ani kolby, ale w zoologicznym pan powiedzial mi abym dawala tylko raz dziennie jedzenie jesli ma i kolbe i wapno dostepne i odzwyczajac od posilkow kilka razy dziennie. hmm fajnie by bylo gdyby ktos sie jeszcze zglosil z posiadaczy. moj prosiak ma juz dwa lata jest duzy na karku ma szachownice rudo czarna i bialy pyszczek...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
:D ja jestem maniaczk膮 ;) Ziggy ma ponad 4 lata, Carlos w marcu sko艅czy 2 ;) moje te偶 nie lubi艂y wapna, wi臋c przesta艂am podawa膰. kolby te偶 ju偶 nie daj臋, bo tuczy, a s膮 spasione :/ trzymam je na korku i sianie (w osobnych klatkach), zmieniam raz na tydzie艅. czy 艣mierdzi? no ja ju偶 nie czuj臋 :P

Udost臋pnij ten post

moj to Pipek :P tez ma dwa lata, przynajmniej tak mowil poprzedni wlasciciel... i od wczoraj ma dietke. nie bede juz 3 razy dziennie podawac jedzenia tylko raz i w ciagu dnia jakis owoc czy warzywko. teraz zajada pietruszke :P wlasciciele mowili ze to samiczka, a sie okazalo ze samiec:P jak bede miala aparat to wkleje fotke :D jest zupelnie innej masci

Udost臋pnij ten post