Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intima kobieca

czy cipka smierdzi - robiacy minetki

Polecane posty

Gość do podszywacza ona 33
jak cie nie stac na mydło to ci juz kupie w prezencie:P nawet wody ciepłej moge ci uzyczyc:P

Bo sama nie używam to po co mi to mydło?

jakis ty spostrzegawczy, nawet literówke zauwazyłes ze poprawiłam, pewnie dokładnie analizujesz co my tu piszemy:P

bi8edny podszywacz , juz za dwie osoby sie podszywa :( a chlopiec ty czy dziewczynka > ? bo jak chlopiec to ci mogę nawet umyć :D:D::D co ma ci smierdziec :D?

Gość draże z biedronki
cipy śmierdzą..ale ja uwielbiam ten smród :-))

Zasadniczo, to gdyby nie ci podszywacze to nie miałabym do kogo gęby otworzyć. Zawsze, jak otworzę w towarzystwie, to natychmiast ktoś mi wpycha do niej penisa :(

Gość zaciekawionna
sory wy tu dyskutujecie ale jakoś nikt niee mówi czy ona autentycznie śmierdzi?? czy ktoś by mógł udzielić sensownej odpowiedzi i na temat! bo jestem ciekawa ! Dzieki z góry

Czy wspominałam już o tym, że mój ojciec często był ze mną bardzo blisko? I to od momentu jak skończyłam 8 lat :classic_cool: A było to tak: kąpałam pod prysznicem, aż tu nagle wszedł tato, zrzucił mi mydło na podłogę i kazał podnieść. Jak już schyliłam się po to mydło, to on... No, wiecie :-O Wyciągnął swoją wielką, 23-cm haubicę i włożył mi ją w pupę, mówiąc, że \"bawimy się w pociąg\" i że on \"właśnie wjeżdża mi do tunelu\". Zaczęłam wtedy krzyczeć do mamy, żeby mi pomogła, ale mama jak przybiegła to wyciągnęła jeszcze większą haubicę niż tato (25 cm!) i oblizując swe wąsate usta wepchnęła mi ją do buzi 😭 Na początku bardzo płakałam, ale kiedy po wszystkim tato dał mi Snickersa, a mama chleb ze smalcem (normalnie jadło się u nas suchy) zrozumiałam, że to może być moim sposobem na życie! Postanowiłam zostać prostytutką, to było moje marzenie. Inne dziewczynki w moim wieku chciały być modelkami i aktorkami, a ja chciałam być zlewem na spermę. Swoje marzenie oczywiście spełniłam i dziś jestem szczęśliwą dajką - czasem tylko jak jadę z innymi ludźmi w windzie to narzekają, że spermą śmierdzi - ale to tylko wtedy jak mi się odbije, a to przecież nie zdarza się codziennie :)

podszywacz juz osiągnąl swój punkt szczytowy ! :D nikt nie zauwazyl ze masz ciut inny nick - ale miales przezycia z tatą - wspólczuje :P

Gość meska szowinistyczna świnia
a czemu ma śmierdzieć jak sie ja myje regularniedla mnie zadbana pachnie i smakuje wyśmienicie ;-) nie znam wspanialszego smaku na swiecie ;-)

Gość zaciekawionna
dla mnie to nie smród a swego rodzaju zapach! a jak go odbierają faceci to nie wiem bo nie pytałam! ale napewno to zrobie!

nie wąchaj tylko obliż mmmmmmmmmmmmmm mniam ;-)

Gość wymyta jest luks
:-) smak....dla dojrzalych chłopców :-) ZAPACH MA SWÓJ UROK TAK SAMO JAK ZAPACH MĘSKIEJ PYTY mniam :-) tzn pyty mojego Misia i żadnej innej :-) KCNZ

jakas ona 33 niooop o cipkach wiem prawie wszystko ;-) a i w różnych sytuacjach smakowałem ;-) było warto ;-)

nio zaraz ide polizać mmmmmmmm;-)) nawet nie bede czekał na umycie ;-))

Ja jestem bardzo inteligentna i proszę mnie nie obrażać! Wiem na przykład że kto wygrał w bitwie pod Verdun (Francuzi), wiem kto jest obecnie ministrem spraw wewnętrznych we Francji (Nicholas Sarkozy), wiem jak się nazywa stolica Chile (Santiago) a nawet kto napisał \"Pieska przydrożnego\" (Miłosz). Nie przeszkadza mi to jednak wkładać sobie do odbytu dorodnego kalafiora, liżąc jednocześnie mojego sąsiada z parteru po dawno niemytym pępku i oglądając kolejny fascynujący odcinek Telezakupów MANGO :classic_cool:

męska ---------> skąd mam wrazenie, ze mówisz prawdę :> ? hmmm...ale ważne , ze było wrto :D ;) ale.....PRAWIE - robi róznice :P

ale ten podszywacz długo musiał myśleć nad swoim tekstem, co tak długo kazałes nam czekać! to skandal!!! :P