Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Czemu ludzie są tak bezduszni?

Polecane posty

Gość ciaz to nie choroba
O miejsce siedzace kobieta w ciazy nie powinna sie upominac ale poprosic,wyjasnic,ze źle sie czuje.Dleczego nie ma teraz cos takiego jak było dawniej,ze ciezarne kupowały bez kolejki,odczekiwały np.4 soby i kupowały(wiem,bo sma z tego korzystałam i wiekszosc z nas ciezarnychj mogło wtedy stac w kolejce ale po co:-)

Gość bo teraz nie ma takich duzych
kolejek w sklepach:P Dla mnie ktos jak ten łysy półgłówek jest nikim, tak wyglada wychowanie i kultura naszej polskiej inteligencji, która ma odniesc sukces.

Gość ciaz to nie choroba
Sa kolejki sa,szczegolnie przy kasach,w dni poprzedzajace weekend i jakos ciezarne stoja i nie marudza.Mozna z błotem zmieszac łysego za jego zachowanie ,ale na pewno i ta pani w ciazy nie była az taka miła.Ciekawa jestem czy ktokolwiek ustapił miejsce tej pani.

Andrzej, współczuję - ja w takich przypadkach robię dużo wrzasku, dzwonię głośno po policję, albo przynajmniej udaję że to robię. Tacy kolesie nie lubią zamieszania, wolą milczący tłum, który odwraca głowy, a lutować dziewczyny, która głośno krzyczy i wzywa policję jakoś nie mają ochoty ;) Choć z całą bandą kiboli wolałabym zwiać w bezpieczne m iejsce i stamtąd dzwonić po pomoc, w końcu nie chodzi o to żeby zostać kamikadze, tylko pomóc w miarę swoich sił. ciąż to nie choroba ---> jasne, że chamskie upominanie się nie jest patentem na wywołanie uprzejmości we współpasażerach. Ale wiesz, miesiąc byłam sama świadkiem sceny w metrze, kiedy bardzo miła młoda dziewczyna w ósmym czy dziewiątym miesiącu weszła do wagonu i uśmiechem poprosiła grzecznie o ustapienie miejsca. Siedziało tam dwóch młodych, zadbanych facetów, obaj odwrócili głowy. Miejsca ustąpiłam ja. I nie chodzi mi broń Boże o to, że żałuję że musiałam to zrobić, to naprawdę nie problem. Tylko w takich sytuacjach czuję do takich egzemplarzy taką pogardę, że trudno mi to opisać :( No, powiedz sama, co to ma być za facet?!