Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaR

miesiączka w ciąży

Polecane posty

Gość nikaR

Dzień Dobry ! Postanowiłam napisać ponieważ jestem pełna niepokoju i niepewności. Tydzień po terminie spodziewanej miesiączki zrobiłam zrobiłam test ciążowy, który wyszedł pozytywnie, po kilku dniach dla pewności wykonałam kolejny (innej firmy i zakupiony w innej aptece) i również ku mojej uciesze okazał się pozytywny. Wizyta u lekarza dopiero za kilka dni a ja dziś właśnie dostałam miesiączke, nic mnie nie boli, nie mam żadnych skurczy itp. , ale miesiączka jest jakby inna niż zwykle (ciemniejsza i bardziej gęsta). Czy któraś z Was miała podobną sytuację i szczęśliwie donosiła ciążę czy powinnam nastawić sie na 100 rocentowe poronienie? To bardzo wczesna ciąża a ja naczytałam sie trochę o poronieniach samoistnych).

Gość wiesława
uups nieciekawie to wygląda choc moja mama bedac ze mna w ciazy ale nie wiedzac o tym miała właśnie takie krwawienie.abayło podejrzenie c.pozamacicznej i miała juz umowiony zabieg.Tymczasem lekarz,ktory miał mnie usunąc zachorował i inny zbadał ją dokładniej-wszystko okazało się ok.No i jezdem:)

Witam! Miesiączka podczas ciązy może wystąpić nawet do 3 miesiąca, fakt faktem może być inna niż wcześniejsze wiec moim zdaniem nie masz się czym niepokoić ale dla pewności poinformuj lekarza. Pozdrawiam!

Gość nikaR
Dziękuję za słowa otuchy :)

Gość ja mielam
w 6 i 8 tyg ciąży bylo to beżowe plamienie, pozniej zrobilo sie ciemniejsze, pojechalam do szpitala i wszystko bylo ok. wiec jedz do szpitala dziewczyno!!!

Na początku ciąży (mniej więcej w terminie spodziewanej miesiączki) też miałam takie plamienie - ciemne, gęste i krótkie. To raczej żaden zły objaw, ale jeśli Cię to niepokoi, zawsze możesz się zgłosić do szpitala na dyżur...