Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Na czym polega spalony w piłce nożnej?

Polecane posty

Gość nie martw
wpisu z 2:22 oczywiscie nie widzisz :D

Gość borysssssss
Z wikipedii to lipa:-P Spalony jest wtedy kiedy zawodnik ataku jest bliżej bramki przeciwnika niz zawodnik obrony. W praktyce sprowadzas ię do tego ze nie można strzelić na pustą bramkę nie mając nikogo przed soba. Dobrze mówię czy źle???

Gość snobb
zle :) ludzie przeczytajcie Z PIERWSZEJ REKI, z fifa.com, przeciez wkleilem ich oficjalnia strona!!! oficjalne reguly!

Gość facecino
vinga,yagon,szoki-wystarczy przeczytac te trzy opisy.Nie klocmy sie bo nie ma o co.Wazne sa dwie rzeczy:moment kopniecia pilki i czy w tym wlasnie momencie ktorys z atakujacych nie stoi przed tamtymi.Proste,a tak oni juz napisali kilka godzin temu.Pozdrawiam serdecznie,ide spac,nara

Gość facecino
to opis:kolysanka23 --"Zawodnik jest na pozycji spalonej, jeżeli znajduje się bliżej linii bramkowej przeciwników, niż piłka i przedostatni zawodnik drużyny przeciwnej. a to opinia- "nie martw",o tym,ze kolysanka 23,itd" " 02:03 nie martw kolysanka ujela to najprosciej i najtrafniej nie ma znaczenia czy to bramkarz czy obroncy zawodnik druzyny atakujacej musi byc dalej od bramki niz przedostatni zawodnik druzyny broniacej" Ja na to odpisalem,ze nie zgadzam sie iz jest to najtrafniejsza opinia,no i wtedy zaczal sie niepotrzebny mlyn. Dobranoc.

Gość facecino
a mi tez umknelo jakos sprostowanie-nie martw z godz 2:22-tez troche moja wina,sorry.

Gość lolitka0404
Dzieki w koncu tez juz to zrozumialam...proste wydaje mi sie ,jednak te fachowe definicje mącą tylko w głowie ...a przecież idzie wytlumaczyc "po chłopsku jak glupiej babie":))))

Gość gość
dNQCXrtqHA3ExbUpiWDtFlfw