Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona i smutna

zobacz te oczy!!

Polecane posty

spójrzcie na jej oczy... chciała bym mieć takie same :( a mam małe i brzydkie jak kret :( www.peteleczka18.fotka.pl

:(:(:(:(

co wy nie widzicie tego co ja ?? ;/

mnie się jej oczy nie podobają, poza tym na każdej fotce ma taką samą minę :P

Gość nie widzimy

ma takie kocie oczy ..pociągające i kobiece ..i widać ze nawet oczy sie jej uśmiechają .. maja swój wyraz .nie to co moje:(

hyhm... no cóż... dla mnei te oczy są raczej bez wyrazu... puste- może mają ładny kształt, nic poza tym

mojemu facetowi bardzo sie podobają... jego kumpla tez :( i mojemu bratu:(

Gość 13777..........
wygląda jak małpa ;) a jej oczy wcale nie są ładne...............

Ładne... ja mam zupełnie w innym stylu, choć podobno są piękne :-) A tak na serio to fajnie o sobie napisała w opisie, musi być ciekawą dziewczyną a nie taką typową \"Krysią\" z solarką i tipsami, jak na stronce http://fotkapeel.blogspot.com/

eh ja che mieć duzeee oczyyy a fryzurka mi sie jej tez podoba.. może dlatego ze mojemu facetowi bardzo sie podoba , i chce sie upodabniać do niej:(

Gość wyszukiwarka nie boli
beznadziejne i ijedne i drugie :O małe, pospolite, bez ładnych rzęs :o nie widzę w nich niczego ładnego moim zdaniem tylko zielone i błękitne duże oczy, z rzęsami jak firany mogą być piękne. wszystkie inne są zwykłe i nijakie 🖐️ sama mam takie piwne i nic w nich nie widzę ładnego.

Gość Co w niej takiego pieknego
Przeciez ona jest paskudna! Dziewczyno, badz soba! Kurde, jak mozna sie chciec upodobnic do kogos innego! Zeby to jeszcze byl jakis cud swiata... ech, nie kumam niektorych.

dla kobiet99,9% kobiet jest paskudnych ale faceta sie podoba... ma coś pociągającego w sobie mimo ze nie ma nawalonej tapety jak ona jest paskudna to jaka ja jestem :(

Gość gdsaff
na jest oblesna

Gość awril
wiesz co,zawiedziona--ja mysle,ze ty masz niska samoocene..i nie powtarzaj stale,ze twojemu facetowi podobaja sie czyjejs laski oczy,wlosy,.i ty chcesz sie do niej upodobnic...a po co ? ja sie pytam? to co sie twojemu facetowi podoba w tobie? nic? to go wywal na zbity pysk!!! on powinien mowic-jak juz---ona ma ladne oczy,ale TY piekniejsze...nie kazdego natura wyposarzyla w duze oczy z rzesami gestymi i dlugimi jak firanki...ile jest takich kobiet? baaardzo niewiele...ile kobiet ma cudowni geste,lsniace i zdrowe wlosy? no? odpowiedz sobie sama...ale w kazdej kobiecie jest cos ladnego...a reszte mozna wydobyc za pomoca makijazu...zaloze sie,ze jestes sliczna dziewczyna tylko dalas sie wpedzic w kompleksy...nie daj sobie wmowic,ze jest inaczej i nie upodabniaj sie do nokogo,badz soba i bedzie oki ,zycze ci tego ...;)