Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_______

patentex oval na pierwszy raz?

Polecane posty

Gość pytająca_______

czy globulki Patentex Oval można zastosować podczas pierwszego razu? Załóżmy że uda się ją włożyć - z tym nie ma problemu. Z jednej strony daje dobre nawilżenie - tak potrzebne przy pierwszym stosunku. Ale czy jej działanie nie spowoduje pieczenia i bólu (podrażni powstałą rankę?)

ale chyba wiesz ze globulki są skuteczne tylko w połączeniu z gumką? mysle ze globulka moze lekko podrażnic ranke po błonie, ale nie powinno to byc bardzo uciąziwe

Gość pytająca_______
tak wiem ale chodzi mi o to czy w ogóle można użyć globulek? jak się zachowuje globulka w trakcie? czy rzeczywiście daje jakieś nieprzyjemne, nieapetyczne efekty?

nigdy nie stosowałam wiec nie wiem, ale moja kolezanka twierdzi ze uczucie jest jakby ślizganie sie na mydle... ale wielu parom pasuje

Gość pytająca_______
no właśnie to może byż korzystny efekt przy pierwszym razie - chodzi o to żeby było dużo nawilżenia

myśle ze spokojnie mozesz zastosowac globulke, przy okazji wypróbujesz czy ci pasuje, niektorym przeszkadza ze sie pieni

Gość pytająca_______
dzięki. boję się jedynie że może zwiększyć ból przez swoje działanie podrażniające. a może ktoś ma takie doświadczenie?

wiesz, mnie np. prawie wcale nie bolał pierwszy raz, ot male ukłucie ok 5 sekund, moze i u Ciebie tak bedzie ;> nie zamartwiaj sie na zapas, rozluźnij sie a bedzie ok

ja stosowałam te globulki pare razy-oczywiscie mój facet miał prezerwatywe,przygotuj się na to,że mogę podrażnić Ci śluzówkę,a co do pierwszego razu-ja nie czułam nic,oprócz rozpychania;)

Gość LaryCroft3
po co uzywac globulki skoro jest prezrwatywa ? :O oj dzieci z gimnazjum ogarniete falą " odpowiedzialności" i nowoczesnego rozeznania w antykoncepccji. Do nauki !