Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZARAZ OSZALEJE

POMOZCIE ZNALESC AUTORA CZY TYTUL PIOSENKI

Polecane posty

Gość ZARAZ OSZALEJE

Chodzi mi po glowie, to jakas z lat 80, chyba aktorska: "nie badz pewny tak o pewny tak o pewny tak ze jestem na twoj znak na kazdy znak na jeden znak..." Cos tam bylo o walizce i zeby drzwi zamknac. Nie moge sobie przypomniec, to byla kaseta z roznymi piosenkami, trafia mnie bo nic sobie nie moge przypomniec wiecej a chce posluchac... :-(

Gość ZARAZ OSZALEJE
A moze jeszcze ktos poda jakies fajne tytuly i wykonawcow polskich piosenek z lat 80. Zeby pokazac o co mi mniej wiecej chodzi to podaje swoja juz skompletowana liste: Perfect - Nie patrz jak ja tańczę kat niewinnosc legenda wysniona Anna Jurksztowicz - Diamentowy kolczyk Halina Frąckowiak - Mały Elf lady pank mala wojna lady pank - Jak Igła Lady Pank kryzysowa narzeczona Lady Pank - Zabiore Cię właśnie tam Lady Pank - Zawsze tam gdzie Ty Róże Europy - Jedwab Kobranocka – KOCHAM CIE JAK IRLANDIE Aya-RL - Skóra Chłopcy z Placu Broni - O Ela De Mono - Statki Na Niebie Halina Benedyk / Mamy po 20 lat Papa Dance Kamikadze wroc Papa Dance Nietykalni Papa Dance Papa Dance - Ocean wspomnień Stare Dobre Malzenstwo - Z Nim Bedziesz Szczesliwsza

Gość moze chodzi o....
"O nie bądź pewny tak" Doroty Stalińskiej?

Gość zaraz oszaleje
jEJU, to moze byc to zaraz sprawdze, a szukalam Stalinskiej i niestety nie mogalm znalesc, zle szukalam,