Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ladnieeeee

Wlasnie takie cos wyroznia Polki za granica

Polecane posty

Gość no ladnieeeee
plus tani bazarowy jeans

Gość Heweliusz
No pewnie, bo tylko Polki tak wyglądają, kiepska reklama własnej fotki. A ten twój francuski kolega, to gej?

też nie macie się czego czepiać...widzę na ulicach codziennie dużo gorzej ubierające sie laski:/ czyżby autor/ka tego topiku nie lubi za coś tej dziewczyny ze zdjęć? zazdrość? odbiła chłopaka? ŻENADA

Gość no ladnieeeee
nikt nie reklamuje swojej fotki, jednoczesnie ja krytykujac:)

Gość wsx
A jakie znaczenie ma ubranie? Ważne co ta panna ma w głowie. Bo u Ciebie na pewno pustostan, a ciuchy to może masz i markowe. Jak Ci sie nie podoba to nie patrz. nikt nikogo nie zmusza.

Gość autorka ma racje
kto jezdzi ten wie, ze polki rozpoznac z daleka:) strasznie tandetny styl ubierania maja-60% jak nic

Gość zgadzam sie1
w 100% tylko tandetne bronia tandetnych

Gość wsx
Chyba a Stanach nie byliście. Jedźcie to zobaczycie, co to prawdziwa tandeta.

Gość wsx
Czy ty w ogóle człowieku wiesz co znaczy słowo tandeta?

nie bronie nikogo...tylko dziwne jest uzywanie linków z fotek tylko i wyłącznie w tematach kytytkujących a to ubranie tudzież makijaż, albo kolor wlosów czy figurę....a najlepiej użyć pomaranczowego nicka i jechać równo poprawiając sobie humor...gratuluje...

Gość alka23
Dwa lata temu bylam na wycieczce w Madrycie. Pamietma jak dzis widok laski ubranej w kusa rozowa mini, wlosy blond, obcasy i swiecaca torebka. Nie wiem czemu ale od razu wyczulam, ze to Polka.... wszyscto sie zgadzalo... jak tylko wyjela komorke i zaczela nawijac po polsku

Gość wsx
Na ulicach Polski i nie tylko widać mnóstwo tych, które noszą markowe ciuchy, ale jak sie odezwą, to dopiero tandeta. I tego bardziej należy się wstydzić .

Gość Przyjaciolka od serca
autorko topicu przesadzasz wklejajac czyjes fotki ale jednak z bolem serca musze przyznac ci racje! Polki sa tkie ladne a nie wiem po jaka cholere robia czasami z siebie istne karakany

a co do dziewczyny ze zdjęcia...prócz rózowego paska niestety nie posiada nic, co do tej pory zostało opisane...nie ma szpilek, rożowej kusej mini, nie pokazuje bistu, nie wystają jej pośladki...zdaje mi się, ze jednak ktoś chce zrobić przykrość właścicielce tego profilu.... WSX- ano właśnie...szata nie zdobi człowieka...;)

Gość wsx
Mnie zdecydowanie bardziej zawstydziło, jak w Paryżu piekna kobieta, ubrana w markowe ciuchy (naprawdę była taka, ze wszyscy faceci patrzyli tylko na nią, mimo, ze szło ich chyba 4 czy 5) otworzyła buzie i poleciały z niej same bluzgi. Naprawdę jest się czym szczycić !

Gość posiada
jeansy z bazaru:Ptandetny kolor, tani kolor

to powiedzcie w jakim kraju niby sa te \"lepsze\" tez mieszkam za granica, nie widze w tej dziewczynie nic odrazajacego. A w Polsce niby jak rewelacyjnie chodza ubrane??? tez umiem rozpoznac Polke,ale to zazwyczaj po włosach blond i rysach twarzy i sa to zazwyczaj ładne dziewczyny. Tandetnie...chcialabym zobaczyc tego twojego kolege...bo Polacy tutaj tez sa specyficzni...

Gość wsx
Zgadzam sie z poprzedniczką. A myślę, ze akurat wyglądu to Polacy nie muszą sie wstydzić, raczej tego, że oszukują, kręcą, kradną.

Gość ojoooj
chyba autorka topiku bardzo nie lubi dziewczyny z tego zdjęcia na moje oko jest zadbana i nie jest źle ubrana. Na ulicach można spotkać o wiele gorzej ubrane osoby. Ta dziewczyna jest zgrabna, zadbana i ładna. A nawet gdyby była źle ubrana, to chyba jej sprawa...

Gość dziwne jest tylko to ze ten
stereotyp jest kształtowany na amerykańskich niby gwiazdkach ... byc moze to one, po kryjomu przyjezdzaja w nocy obserwowac nasze "bląąąd" panienki i potem pokazuja sie w takich ciuchach na zdjeciach tabloidow ....no chyba autor/ka nie wmówi teraz, ze to te "nasze" blondi (bez obrazy blondynek) wzoruja sie na tępawych Paryżach i jej podobnych .....

Gość córka faraona
co "takie coś" wyróznia Polkia za granicą? ładna buziai figura? dajcie juz spokój, dziewczyna wcale nie wygląda źle, jest zadbana, ładnie ubrana - nie wulgarnie ale młodziezowo i ładnie przesadzacie, w Londynie np. bardzo rzucały się w oczy Chinki - poubierane jak na bazarze, swiecące i kolorowe a spotkałam kilka Polek, calkowicie przypadkiem i aż buzie otworzylam ze zdziwienia zdradzały ich jedynie bardzo delikatne i ladne rysy twarzy

no cóż...nie rozumiem jednak co mają wspólnego te \"blądi\" z osobą ze zdjęcia...naprawdę nie szkoda energii, jest taka ładna pogoda....

btw...proszę jechać do Anglii i przyjrzec się nastolatkom....prawda jest taka, ze wszędzie ta moda istnieje...nie tylko w Polsce...a w Niemczech...wytauowane, wykolczykowane w zamałych topach, spodniach, ze cały tylek wiadać...i idzie taka zadowolona, bo mysli ze jest cool... A co do ubrań....nie każdego stać na 501 Levis\'a...wazne ze jest ubrana czysto, schludnie.... To, ze stać mnie na markowe ciuchy i mam ich sporo nie uprawnia mnie do tego, zeby komuś wytykać \"bazarowy kolor\" spodenek jeansowych... Owszem równiez nie podoba mi się, jak dziewczyna od stóp do głowy jest ubrana na rózowo, łącznie z tipsami, spinkami we wlosach i szminką...do tego swiecące napisy i odrosty...ale nigdy nie wytykałam takiej osoby palcem jak również nie wklejałam linka z fotkami takiej osoby, aby ją ośmieszyć, bo to jej styl, jej sprawa ewentualnie jej problem...można sobie po cichutku pomyśleć swoje, ale wychowanie i kultura wymaga tego, zebyśmy to sobie zostawili dla siebie...

Gość córka faraona
blond wamp - juz cie lubię ;)

Gość wlasnie co
wyroznia Polki bo nie kumam???Jakos nie zauwazylam zeby dziewczyny na zdjeciu zle sie prezentowaly...zazdrosc tylko i wylacznie ;-)