Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIVER

dlaczgo tak malo facetow chce stalych zwiazkow ????

Polecane posty

Gość regularny sen
a moze to ty boisz sie zwiazkow i dlatego wynajujesz wokol siebie takich kolesi

Gość h-mol
To proste. Przyczyny są dwie: 1. Większość z nich to nie są żadni mężczyźni, tylko dupki mężczyznopodobne. 2. Kobieta się dopracowała takiego "mężczyzny" na własne życzenie.

Gość agnesina
Moze dlatego ze za bardzo widze desperacje w oczach kobiet i sie zaczynaja bac. Faceci chca stalych zwiazkow ale chca tez by wszystko dzialo sie w swoim czasie i by kazdy mial tez jakas swoja przestrzen i pasje zyciowe. A z lektury tego forum wynika ze jedenym celem zyciowym wiekszosci kobiet jest zlapanie faceta. I takich kobiet wlasnie sie boja.

Gość nie wiem czemu
moj facet nagle -lat 24 powiedzial, ze nie jest gotowy na staly zwiazek zaznaczam, ze ja mam juz 26 lat i chyba normalne ze nie szukam zwiazku opartego tylko an seksie i spotkaniach raz na miesiac bylismy ze soba 4 lata a prawda jest taka, ze najwidoczniej moj ex jest jeszcze mlody i sie nie wyszalal w sumie wcale mu sie nie dziwie, poznal mnie majac 20 lat , byl mlodziutki i mial male doswiadczenie odeszlam od niego ale teraz dziwnym trafem caly czas dzwoni, cyzby brakowalo mu seksu? :o

2. Kobieta się dopracowała takiego \"mężczyzny\" na własne życzenie. tzn.???????

Gość gsgdfgsgrg
mnie nigdy nie interesowali chłopcy, a sama w tym wieku (24, 26...) też nie miałam chęci na żadne wiązanie się innymi słowy, trzeba wiedzieć kiedy i gdzie szukać

Gość h-mol
To proste, hiver. Wynik przeobrażeń kulturowo-społecznych. Teraz kobiecie wolno wszystko. Łącznie z odejściem do faceta w majestacie prawa. Baby mają teraz to, na co sobie ciężko zapracowały. Mają wolność w każdym aspekcie. Wolność opłaconą rachunkiem samotności i braku męskiego pierwiastka w ich życiu.