Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia pysia 21

Ktorego wybrac, pomocy! Buziaczki za pomoc !!!!!!Mega problem

Polecane posty

Gość misia pysia 21

Boze ludzie mam problem ktorego faceta wybrac. Kurcze no nie wiem:) Moze na wstepie:) Podobam sie facetom. I to bardzo! Duzo kolezanek zazdrosci mi urody:) dlugie nogi, sliczne wlosy, sexi, sexi sexi:) faceci kraza wokol mnie jak osy ale nigdy nie mialam sczecia w milosci:( Do tego wszyscy mi zazdroscza ze jestem taka ladna i mila i fajna i podkladaja mi klody:( Ale ja sie nie daje:):)) Poznalm ostatnio dwoch super facetow!!!!!!!!!!!!!Jeden marcin. Jezu co za koles. Wysoki, wysporotwany, sliczny i madry. Boze a jakie ma zainteresowania!!!!!!!!!!!!!Ciagle cos majsterkuje:) Obiecal mi wyprawe po calej Polsce juz w sierpniu. ma tylko jedna wade, ze straznie duzo gada :P Drugi Tomek, niesmialy bardziej ale tak dba o mnie. Ciagle gdzies wychodzimy, kawiarnie, zakupy. Ostatnio kupil mi sliczna bluzeczke promoda:) ma gest ! Tylko, ze jest jakis malomowny i lubi spedzac czas tylko ze mna a wicie ze mnie jest swiatowa dziewczyna i lubie byc w centrum zainteresowania!!!!!!!!! ktorego wybrac? Buziaczki:))))))))))))))))))))))))))))

Gość hmmmmmmmmmmmm....
a Ty jestes legalna blondynka tak ?

a ty dorosła jesteś czy nie??? jak jesteś to naucz sie brać odpowiedzialność za decyzje dokonane w życiu na swoje barki po tym co piszesz to raczej jesteś kretynką a nie ktos ci rzuca kłody pod nogi 🖐️

Gość leczyć się

Gość misia pysia 21
dlaczego tak ostro? ehh juz napisalam ze jestem ladna to zazdroscicie? czekam na normalne rady:) buziaki kochani bo wiem ze mi pomozecie nie moge sie zmarnowac dla byle kogo:)

Gość p. Justynaaaa
A czego oczekujesz od swojego mężczyzny?

jasne ja Ci najbardziej zazdroszczę tego słownika no i \"buziaczki za pomoc\" :-o żenua.

Gość misia pysia 21
tego ze bedzie prawdziwym facetem i sie mna zaopiekuje:)

Gość stokri
Ale jestes puuuusta:o Ps. nie wybieraj zadnego, z 2 kolesiami sie spotykaj:P

Gość misia pysia 21
misia pysia czeka na rade:)

zazdrościcie??? wybacz nie jesteś kretynką , jesteś 100% debilką a teraz w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j dawać dupy 3 skoro nie umiesz sie zdecydować na 1 pustaku 🖐️

Gość misia pysia 21
czemu pusta? jestem mloda i ladna to chyba normalne ze szaleje:)nie chce spedzac w domu tyle czasu co moje brzydsze kolezanki:)

Gość o matkoooo
Wiesz co gadasz jak taki rozkapryszony pięciolatek, który zastanawia się, którego cukierka wybrać. Niestety ludzie to nie cukierki, a Ty chyba masz pusto w głowie, bo wartościowa dziewczyna to sama se radzi z takimi problemami i wybiera tego, którego kocha, lub który się jej bardziej podoba. Ty patrzysz na to przez pryzmat - kto Ci więcej da... Zastanów się lepiej i przemyśl, z którym będziesz się lepiej dogadywała. O matko, to ja mam też się pytać ludzi czy mam być z moim facetem???? Małolata pewnie jesteś... dojrzej dziewczyno

Gość misia pysia 21
juken idz stad:) misia pysia czeka na normalne rady jeden mnie nazywa misia pysia a drugi landrynkiem slodziutkim:):)

Gość misia pysia 21
chce przyjąć jak największa liczbę penisów w mojej buzi :P

Gość misia pysia 21
Dodam jeszcze ze Marcin ma 22 cm, za to Tomek ma malego tylko 16:o No ale nie rabie mnie w kakalko jak Marcin, wiec tu plus dla Tomka :P

Gość p. Justynaaaa
Misiu Pysiu, bierz Marcina.

Gość misia pysia 21
mam 21 lat!!!!! nie jestem dzieckiem

Gość misia pysia. 21
Marcin postawił mi świeżego klocka na kalte a Tomek nasrał mi do ryja ostro, sami widzicie :-P

to musi być prowokacja. tak puste dziewuchy nawet nie potrafią korzystać z internetu.

Gość gdyby nie to ze masz 21 w ...
opisie pomyslalbym, ze tu jakas GóWNAżERIA pisze :P

Gość misia pysia. 21
tak naprawdę kocham mojego okolicznego żula filozofa pana Zdziska , który wymiotuje na mnie regularnie :P

Gość misia pysia. 21
A wiecie ja lubie ten sport, zwlaszcza, ze jestem taka ladna i wszyscy faceci na mnie leca. To moge se wybierac do bolu, ktory ma wiekszego i lepiej mi zrobi... A wy mi zazdroscicie bo sami chcielibyscie miec taka urode jak ja a ja moge korzystac haha

Gość p. Justynaaaa
Jak pisałam - bierz Marcina. Związek być może będzie któtki, acz treściwy.:D

Gość odpowiedź
Wybierz Tomka bo jak z Marcina taki majsterkowicz to zaraz dziecko zmajstruje.