Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczeeeeeek

Mój facet ma trądzik czy mogłabym mu coś doradzić aby się go pozbył ?

Polecane posty

Gość pytajniczeeeeeek

jak to zrobić w najdelikatniejszy sposób? czy wówczas nie będzie miał do mnie pretensji, że nie kocham go jakim jest ? ja poprostu chcę mu pomóc aby sięgo pozbyć... a jako drugie pytanie : jaki jest najlepszy spobó na trądzik dla facetA????? :D

Gość pytajniczeeeeeek
chodzimy ze sobą od niedawna

Na kazdego dziala co innego...kazda skora jest inna,kazdy inaczej reaguje na roznekosmetyki.Wiem to z wlasnego doswiadczenia,poniewaz ja rowniez mam tradzik...i powiem szczerze,ze nie chcialabym aby ktokolwiek-zwlaszcza moj chlopak,mowil mi co mam robic....Ty masz zapewne ladna cere,ale uwierz mi,nie kazdy pomimo tego,iz dba o siebie,moze taka cere miec.Ja probowalam juz chyba wszystkiego-teraz biore hormony.... A nie od dzis wiadomo,ze mezczyzni zazwyczaj maja ciezsza postac niz kobiety...no i wogole maja bardziej pzrerabane bo przeciez sie nie wytapetuja nie....

Gość pytajniczeeeeeek
oki, dzia , to nic nie powiem :D

Gość pytajniczeeeeeek
dzieki :D aha, a co polecacie na liszaje i hemoroidy ? :O

Mowie Ci szczerze,ze ja naprawde nie chcialabym uslyszec tego typu komentarzy od ukochanego...Bo dbam o siebie jak rzadko ktora dziewczyna.I to nie moja wina,ze mam taka popierdolona skore:( To strasznie uprzykrza zycie wiesz.No chyba,ze widzisz,ze Twoj chlopak nie dba o siebie za bardzo.... To wtedy mozesz mu polecic tabletki-cynk.Cynk bardzo dobrze wplywa na cere.Albo herbate z bratka.Wiesz-nie kazdy obraza sie o takie rzeczy.Sa osoby,ktorym to nie przeszkadza.Moze jak zwrocisz sie do niego w delikatny sposob to wcale sie nie obrazi tylko ucieszy sie i podziekuje za rade....Nie wiem-kazdy jest inny.A to raczej silniejszy tradzik czy delikatny,ograniczajacy sie do kilku krostek...? Wiesz-wiadomo,ze chlopak nie bedzie tak jak kobiety,testowal wszystkich kremow itd 🌼

Gość a mój jakoś
nie obraził się na mnie gdy mu powiedziałam o tym,sam wie,że ma z tym problem,nie zaprotestował nawet gdy zaprowadziłam go do kosmetyczki:)

No bo jezeli on nie dba o siebie za bardzo-nie chodzi o to,ze sie nie myje czy cos ;) Tylko,ze po prostu nie przywiazuje wagi do teg otradziku to uwazam,ze wtedy jednak nawet wskazane bylyoby zwrocic mu uwage....A z ta herbatka to mozesz zrobic taki trik ;) Kup ja i poczestuj chlopaka jak bedzie u Ciebie:) Sciemnij,ze kiedys pilas u babci albo u kogos... i ze ona w dodatku jest ponoc bardzo dobra na cere ;) Moze mu zasmakuje:D

Gość nana51
kochana wyslij go do dermatologa,jestem stara kobieta i tez przypałętał mi sie trądzik różowaty-właśnie lekarz dermatolog mi pomógł się go pozbyć

kosmetyczka to wcale nie jest dobre wyjscie.Ja po wizycie nie chcialam wychodzic przez pol roku z domu.Przysiegam:( To byl najgorszy czas w moiim dotychczasowym zyciu...I zdala omijam salony kosmetyczne