Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona1240222

ojciec dziecka nieznany

Polecane posty

Gość zarychta
Blubum do kogo było to "poprawisz"???????????i co to oznacza nie umiesz dyskutowac to wychodzisz?

Gość eyaryrq
To bylo do madchen, ktora pisze o swym doskonalym angielskim, a nie potrafi zdania poprawnie ulozyc w stopce.

Gość zarychta
potrafisz ---poprawisz to nie literówka to 2 rozne wyrazy co innego znaczace Ty sama też do końca poprawnie ułożyć zdania nie "poprawisz" a inych chcesz pouczac???puknij sie dziecko hahahahah

Ty fajna. przeczytaj swoje wszystkie posty. ileż w nich agresji i pogardy dla niemal kazdego. nie jestes pepkiem swiata, nie posjadalas wszstkich rozmumow wiec wiecej oglady i zrozumienia a nie wciaz kantra i kontra.... a co do poslugiwania sie jezykie angielskim. dziewczyna 20_letnia ma swojego fotologa, do komentarza pozytywnego odnosnie jej urody napisala "without przesada". taka dygresja do tego, ze poslugiwanie sie jezykiem moze byc duma...

Gość Blublum
wlasnie... to bylo do fajnej dzieweczki (dzkuje poprzednikowi, ze wyjasnil, ale sama bym sobie poradzila :) )

Gość komon
fajna madchen przyznaj sie ze jestes les

Gość zarychta
a czego jeszce nie umie???"nie poprawi"?

nie jestem les.. to ze mam swoje zdanie i nie akceptuje tego co robi autorka i blublum to znaczy ze cos ze mna nie tak?

Gość komon
fajna madchen ja to wspolczuje twojej matce chyba tez dala dupy ze jej takie dziecko wyszlo

Gość zarychta
oj dzieci dzieci za seks sie bierzecie nie wiedzac czym to grozi i takie potem sa konsekwencje waszej niewiedzy

zreszta kazdy moze miec swoje zdanie a widze ze jak ktos ma inne to juz sie zaczyna wyzywanie i ze ktos pusty itp...

Gość Blublum
I znowu błąd... a raczej brak zrozumienia tekstu pisanego... Gdzie napisałam, że robię to samo co autorka topiku? (chociaż na dobrą sprawę autorka tez nie napisała, co takiego "strasznego" zrobiła, a mimo to jedziecie po niej jak po łysej kobyle).

ja twojej nie wspolczuje ze sie urodzilas bo pewnie wpadla a nie usunela bo rodzina itp:o ja jej wspolczuje ze caly czas musi na ciebie patrzec i ciebie sluchac..

Gość zarychta
brak zrozumienia tekstu pisanego hmmmmmmmm i kto to mowi?????ten co pisac nie potrafi no wiesz ciebie blublum ciezko zrozumiec

a czy autorki facet stal sie debilem jak ona zaczela byc w ciazy? czy moze byl debilem juz przed? sorry ale jesli ona liczyla ze sie zmieni czy ze wydorosleje to sie przeliczyla....ja po niej dalej bede jechac bo przed seksem trzeba myslec kogo sie do lozka wpuszcza

tak trochę wracając do tematu....to niesprawiedliwe ze facet nie ma prawa sprawdzić swojego ojcostwa (bo na badania DNA musi byc zgoda matki), niedawno w Faktach byla historioa faceta ktory płai alimenty prawdopodobnie nie na swoje dziecko (ale swojej ex żony).

fajna a ja wspolczuje Tobie... ze tez chce Ci sie ciagnac te szarpanine :)

Gość komon
ty fajna zmien se nik na pusta madchen , bo tylko takie mam o tobie zdanie , koncze i spadam na inny tobik bo jak czytam twoje wypowiedzi mi sie niedobrze robi

Gość zarychta
to nie było na temat Lucy from the block

fajna madchen - dobrze prawisz, trzeba wiedziec przed kim rozkładać nogi, zamiast potem narzekac...dziecko bedzie mialo tylko matke i bajke o np. nieżyjacym ojcu...

Gość Blublum
Zgadzam się, że to jest nawet bardzo niesprawiedliwe, a nie tylko trochę... Mężczyźni powinni mieć mozliwość wytaczania spraw o "zaprzeczenie" ojcostwa w ramach których sąd powinien wydawać nakay przeprowadzenia akich badań.

Gość zarychta
hahahhaha a co to tobik?????? blum ile masz tu nikow ??????????

zarychta - było i to bardzo, bo \"debil\" może kiedyś zmądrzeć i chciec być ojcem dla swojego dziecka.

Gość komon
dla ciebie mi slów szkoda

Gość Pani Dulska
To pierwsze slowa autorki tak dla przypomnienia!!! męzczyzna z którym jestem w ciaży zostawił mnie nie odzywa