Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona1240222

ojciec dziecka nieznany

Polecane posty

Gość Pani Dulska
A to jest sprawiedliwe ze ja w tym stanie zostawil???

Gość iwona1240222
niektórzy z was sa smieszni niewiem w którym zdaniu napisałam ze poszłam z pierwszym lepszym do łózka bylismy z soba rok i 26 dni moze i macie racje mamy XXI w a my sie nie zabezpieczylismy tak to prawda byłam głupia pinda i napisałam ze nie chce jego alimentów może i macie racje dziecko powinno znac ojca tylko po co mu taki ojciec owszem jesli dorosnie i powiem mu prawde bedzie chciało go poznac niech sobie pozna ale dopoki bedzie małe nie pozwole zeby on sie do niego zblizył

Gość Pani Dulska
Iwona i tak trzymaj zostawil cie kiedy go najbardziej potrzebujesz

Gość komon
Iwona jestem z toba tez bym tak zrobiła. życzę ci powodzenia.

sluchaj napisalas ze po co dziecku taki ojciec.. gdzie ty kobieto oczy mialas? chyba nie stal sie taki z dnia na dzien

\"A to jest sprawiedliwe ze ja w tym stanie zostawil???\" nie, ale to juz jest kwestia dwoch osób bo związek raczej nie składa sie z jednej ;) Nie chcialabym byc dzieckiem kobiety, która wkręcila mi jakaś bajkę o ojcu świadomie mnie go pozbawiając i tyle.* * jedynie przemoc lub podejrzenie pedofilii mogloby cos takiego usprawiedliwić

Gość baby_boom
odzywam się, bo istnieje mała szansa na to, że jest tu jeszcze autorka. jeśli jest to niech wie, że są osoby które współczują jej trudnej sytuacji nie ładując się z butami do łóżka i nie oceniając. mam 21 lat i nie mam doświadczenia w tych sprawach, jedyne co mogę poradzić to wizyta u prawnika a jeżeli masz problemy finansowe to zorientuj się co do bezpłatnych studenckich poradni i klinik prawnych, są na uczelniach w większych miastach, czasami przy kościołach. prawnik powie ci co dokładnie jaka jest sytuacja i czego możesz się domagać. nie ufaj radom z forum. aha, jeżeli ojciec dziecka je uzna nie oznacza to automatycznie, że musi ono nosić jego nazwisko. tak stoi w kodeksie rodzinnym i opiekuńczym. polecam lekturę

Gość Blublum
Ja również jestem z Tobą i mocno przytulam! ALe jesli masz taką mozliwość idz do prawnika, przedstaw swoja sytuację i zapyta co radzi.

Gość Pani Dulska
fajna Mädchen po co drazysz?? ZOSTAWIL JA !!!Kapujesz??? A jaki byl i jest nie gra roli!!!

po to draze zeby nastepny razem wiedziala ze debilom mowi sie nie! to jej sprawa kogo do lozka wpuszcza ale pozniej sa takie problemy jak np z nazwieskiem bo cos tam

Gość krisztina
fajna madchen, nie rozumiem skąd w tobie tyle zajadłości wobec osoby, któej nie znasz i sytuacji którą sama sobie konstruujesz. miejmy tylko nadzieję, że twój tugeder sins nie wytnie ci podobnego numeru. i nie mów, że każdy inny może by wyciął tylko nie on, bo sploty wydarzeń są różne

Gość iwona1240222
jeszcze do osoby która napisała ze powinnam usunac ciązy tak miałam mozliwosc wziecia 3 tabletek na obumarcie płodu a potem kolejne tabletki na wywołanie porodu tak zeby w szpitalu wygladało na zwyłke poronienie ale nie zrobiłam tego bo dziecko to nie jakies zwierze zeby je zabic i nei załuje tego teraz gdy ide na USG i widze moje dziecko ciesze sie ze je urodze i bede dla niego zyła a człowieka nigdy nei pozna sie do konca wszystko wychodzi po latach po latach okazuje sie ze facet to damski bokser ze alkoholik itd.

Skonczcie juz ta klótnie,bo nic nie wnosicie do tematu.

Gość zarychta
myslenie ma przyszłosc fajna madchen masz racje

Gość zarychta
iwona słuszna decyzja!

fajna madchen wybacz, ale czytam i czytam Twoj kazdy kolejny post i utwierdzam sie w opinii, ze jestes nienormalna! kobiete spotkalo nieszczescie, bo facet z ktorym byla, ktorego dziecka sie spodziwa zastawil ja. a Ty pieprzysz w kołko macieju ze trzeba myslec glowa a nie dupa. smiesza mnie takie slowa, bo jak jest zwiazek, to jak mniemam jest i milosc,a jak jest milosc to zapewne jest i seks. gdzie myslenie dupa? nie sadz innych swoja miara. widocznie ktos Cie skrzywdzil w zyciu bo jestes strasznie agresywna i rzucasz sie jak wsciekly pies, nie zapominaj tylko, ze lancuch ma swoja dlugosc...

a zreszta robcie co chcecie, wasze zycie, wasze problemy i decyzje, tylko pozniej pojawiaja sie dosyc powazne problemy i wtedy trzeba ratowac, pomagac, itp.. a w dupe sie pocaluj

Gość ej no jest
ale dziewczyna nie pytala jak usunac ciaze...jak oddac dziecko...kurwa o co wam biega????????????? jest swiadoma ze chce wychowac je sama nie jarzycie tego?? pytala o ojca bo nie chce znac debila...dajcie jej spokuj...moze nauczcie sie czytac text pisany co?? potepiacie wszystko...

Podczytuje ten temat i załamują mnie takie wypowiedzi jak fajnej madchen. Iwona!! Trzymaj sie, jestes bardzo dzielna i tak jak już kilka osób pisało przejdz się do prawnika... Jeśli nie masz pieniędzy poszukaj portalu prawniczego, opisz swoją sytuacje i poproś o pomoc prawną. Jeszcze raz pozdrawiam i ❤️ dla Ciebie i Twojego maleństwa!

tak tylko slowa autorki - ze po co dziecku taki ojciec - to co mozna sobie pomyslec? ze to najwpanialszy ojciec na swiecie? no sorry od razu wiadomo ze to dupek, tylko wczesniej autorce nie przeszkadzalo ze zyla z dupkiem

Gość ej no jest
no puki nie bylka w ciazy byl ok... to chyba jednak jego wina ze nie dorosl do bycia ojcem co??

Gdzie do jasnej Anielki jest moderator? Tego się nie da czytać, tmam na myśli teobelgi i jad lejący się z każdego posta tej biednej dziewczyny (madchen).

No i juz,trudno,stalo sie.... Po co roztrzasac,czy dupek czy nie.... Dziewczyna pewnie i tak ma dosyc zmartwien,jeszcze Wy analizujecie jej moralnosc!

faceci to dranie, z zalozenia, z natury. sytuacje bardzo czesto, bardzo szybko ich przerastaja. a kobioeta czesto klapki ma na oczach wlansie z powodu milosci, otrzezwienie przychodzi z moemntem, gdy potrzeba wparcia i opieki ze strony faceta, a on najprosciej ucieka.... \"dupostwa\" faceta mozna nie widziec przez lata, a wystarczy 1 moment, 1 sytuacja i wychodzi na wierzch to jaki z niego facet, jaki maz, ojciec...

tak to jest kiedy sktos ie nie zgadza z wiekszoscia.. mozecie na mnie najezdzac, wyzywac, jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi.. jak napisalam nie zazdroszcze jej sytuacji ale warto pomyslec wczesniej

Gość wydaje mi sie
choć nie czytałam w całości tych Waszych kłótni że ojciec ma 6 m-cy od czasu dowiedzenia sie o fakcie zostania ojcem na udowodnienie że to jego dziecko ale pewności nie mam

ej ale pomyslec o czym? o tym, czy za rok, dwa, 15 facet nie wywynie mi takiego numeru? a co Ty kurwa masz umiejetnosci przewidywania przyszlsci? nieee, no zazdroszxze.. numerki na lotka poprosze w takim razie.. dziewczyno zweryfikuj to nie przez pryzmat swojego wyobrazenia o ksieciu na bielym koni, ale przez pryzmat zycia, porblemow, niepowodzen, ludzkich wad....