Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdooosia_85

Smutno mi bardzo

Polecane posty

Gość a co się stało

Dzisiaj mieliśmy dwa zgony na oddziale. Już nie pierwszy raz mieliśmy, ale dzisiaj byłam tam w momencie, gdy jej serce przestało bić, a nie już po jak wcześniej. Widok był straszny i ta krew :(

Gość miya
dzsiaj po obiedzie odeszla moja cioteczka ktora walczyla dzielnie z choroba od dluzszego czasu:(:(:(

Przykro mi :( Aż się popłakałam później w szatni. Ten zgon był chyba najstraszniejszy. Tyle krwi z niej wyleciało.

Gość Magdoosiia_85
a gdzie tam, w rzeźni

Nie mogę powiedzieć w jakim mieście. Strasza kobieta, to była po 80-tce, a druga też starsza. W momencie zgonu, krew jej zaczęła wypływać z ust i ten widok był dla mnie wstrząsający

Gość Go Go M
Czemu leciala jej krew z ust?

Miała niewydolność krążeniowo-oddechową. Straszny widok. W ogóle zawsze, zaopatruje się wszystkie rany na ciele zmarłego, bo bardzo krwawią. Nawet jak się wyciąga kolczyki, to trzeba mieć naszykowane waciki, bo krew się leje.

Gość to praktykantki wpuszczaja
wtedy do sali ?

Gość Go Go M
Straszne:( Biedna Pani:(

o matko !!!! Wspolczuje szczeze !!! Biedna ta kobieta ! Ale musialo ja bolec !!!! podziwiam pielegniarki !!! Pozdrowienia dla Ciebie Magdooosia

Jasne, że tam jesteśmy, pomagamy wtedy. Biedne te panie, szkoda mi ich rodzin :( chociaż rodzina tej pierwszej byłą przygotowana na to, ale ta druga, szkoda gadać. Czujemy się wtedy tacy bezsilni. Lekarz, który był dzisiaj na dyżurze, też to przeżywał, chociaż pracuje już w swoim zawodzie bardzo długo.

Gość podobno po pewnym czasie
człowiek sie przyzwyczaja,nie jest to dla niego takie drastyczne. Z drugiej strony pomyśl że ty jesteś po to aby innych ratowac i moze kiedys ktos właśnie tobie będzie zawdzięczał życie

Ale to takie przykre kiedy nic nie można już zrobić żeby człowiek mógł żyć. Nie mogę zasnąć, cały czas o tym myślę. Dobrze, że jutro mam wolne, odpocznę sobie psychicznie.