Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beataaaa74

Już nie szukam kochanki mojego mężą

Polecane posty

Mój mąż przez 9 miesięcy wydzwaniał dojakiejś zdziry, bo jej się podobno małżeństwo nie układało. Wlazła z buciorami w nasze życie, a gdy się dowiedziałam pisała Sms-y, zeby dac jej świety spokój, zebysmy byli szczęśliwi. Pisałam do niej żebyśmy się spotkali w czwórkę, ale wtedy nieoczekiwanie zerwała kontakt z moim mężem. Próbowałam jej szukać w topiku \"Szukam kochanki mojego męża\", ale podałam jej numery telefonów i topik skasowali. Ja myślę, ze to co zrobiła i tak do niej wróci. A swoją drogą ciekawe jak tłumaczyła mężowi, dlaczego tak często musi zmieniac numer telefonu. Przy okazji dziękuję Rudzii za zrozumienie, bardzo mi pomogłaś. To miłe, gdy ktoś jest po Twojej stronie. A do zaspanej Joli: Jeśli podawanie numerów telefonów jes świństwem, to czym jest włażenie w czyjeś zycie ze swoim starym zadem? (p. była starsza od męża o 6 lat i miała dorosłą córkę).Znalazła sobie młodszego kochasia, bo mąż jej się wydawał za stary czy co? Skoro była taka odważna mogła się przecież spotkać i dalej planować współną przyszłość. Dziękuję Wam jeszcze raz dziewczyny za wsparcie, od wczoraj patrzę na swój problem całkiem inaczej. Już nie będę jej szukać, bo wierzę w sprawiedliwośc losu. Mąż chodzi za mną i cały czas przeprasza za to, że nie umiał ze mną rozmawiać, że wkrecił się w jakiś chory układ, że zaczęłasie zachowywac jak opętana i miał jej już serdecznie dość. Zresztą SMS odniej , dzieki któremu się dowiedziałam o jej istnieniu brzmiał mniej więcej tak: \"Nic sobie z Sms-ównie robisz a tym bardziej z moich słów .Przepraszam, ze zawracam ci głowę sobą\". Wiem, że dużo będe miała jeszcze złych chwil, ale będę chodziła z głową uniesioną do góry.

Gość rozumiem cię
i tak trzymaj, a tamtą olej, miej swoją godność i nie żniżaj się do poziomu cichodajek

Gość smako-łyk
"Wlazła z buciorami w nasze życie" - ale ktoś jej na to pozwolił....

Gość smako-łyk
"że wkrecił się w jakiś chory układ, że zaczęłasie zachowywac jak opętana i miał jej już serdecznie dość" śmieszą mnie takie teksty :) - miał jej serdecznie dość -biedulek ajajajj nooo właśnie miał dośc i wrócił "na stare śmieci"

Gość ktos.......
a teraz pewnie juz rozgląda się za drugą Oj głupia naiwno kobieto -ona wlazła ci z buciorami a on biedaczek taki bezwolny i bez rozumu i dal sie opętac Smieszna jestes a za to podawanie telefonow powinni ci sprawe wytoczyc

Masz rację smako-łyk. Zbyt dużo zajęć w domu spowodowało, że mąż się nudził. No to postanowił sobie znależć miłą Panią nieroba w celu miłegospędzania wspólnego czasu. Poza tym zbyt duże zaufanie z mojej strony spowodowało,że nabrali pewności, że przecież niczegozłego nie robią. Po prostu dwoje biednych ludzi. Mąz pracuje do późna, zona zajmujesię domem, a nie sprawdzaniem tekefonu mężą. No naprawdę dwoje biedaków uciśnionych przez los. Hahaha.

Gość Beatko
musisz być teraz przygotowana na atak, kopniętych w dupsko, rożalonych kochanek. zostały przegonione i będą się teraz na Tobie wyrzywały, trzymaj się pozdrawiam

Gość przyjmij do wiadomości
rozżalonych kochanek - dobre sobie nie ma to jak być dumną żonką- nosić pyszczek wysoko w górze mimo że mąż zdradza na prawo i lewo

Gość nnenna
Powiem jedno: jezeli raz zdradzil zrobi to ponownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nikt mnie z tego myslenia nie wyprowadzi. Za duzo na ten temat wiem- i nie tylko z zycia prywatnego, ale takze z punktu edukacji. Skonczylam studia na ktorych przez lata uczylam sie o ludzkim zachowaniu i mysleniu, takze sorki, ale jezeli jeszcze nie oglada sie za inna to zrobi to niedlugo i to na 100%

Gość smako-łyk
Ja nie jestem rozżaloną Kochanką - a byłam kiedyś Kochanką - nigdy złego słowa nie powiedziałam na Jego Żonę wręcz przeciwnie (kiedyś ją poznałam)- tylko Ona też twierdziła, że to ja pierwsza weszłam w Jej życie z butami - co jest nie prawdą - nawet w dniu kiedy wszystko wyszło na jaw - On chciał sie ze mną spotkac - pokazywał mi sms które do niej pisał że jest jemu przykro - a dalej robił swoje - zrobiło mi się żal - i siebie i Jej - popelniłam błąd, konsekwencje poniosłam... Także zdradził raz zdradzi i drugi - choćby starał się, całował etc. na przebaczenie nie zasługuje !

Smako-łyk skąd wiesz jak mogą sie poukładać losy kudzkie. Skąd wiadomo, że nie jesteś dla kogoś tą dugą połówką pomarańczy. Ja naprawdę wierzę w to, że po gorszym czasie przychodzi lepszy. Nie bądxtaka pewna. My zakończyliśmy już temat tego ex romansu. Nie dopuściłam do tego, żeby się spotkali, bo wtedy być moze bym przegrała. A tak mąż wkońcu zaczął się śmiać ze mną z tych moich wizji, powiedział, że wie , że tylko ja go naprawdę kocham.Ty na prawde nie musiszw to wierzyć.To przecież nie twój mąż,tylko mój. Mimo wszystko powodzenia. Do każdego uśmiechnie siew końcu szczęście.