Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nulcia

blond taki jak Marysia z pierwsza miłość

Polecane posty

witam serdecznie :* Mam pytanko czy jest ktos na kafee kto ma taki kolor włosów jak marysia z pierwsza miłosć? Chodzi mi o taki słoneczny blond ocieplający buzię. Na obecną chwilę mam jasy platynowy blond i chciałabym zmienić na taki słoneczny. Poradzcie prosze jaką farbe wybrac i jaki numer farby:) pozdrawiam

Gość kisciajko
ja mampodobny kolor i urzywam farby garnier super jasny bezowy blond;D

dziekujme serdecznie, a czy pokrywa odrosty?? mam odrosty taki troche mysi blond czy trzeba rozjasnic przed/??

Gość kisciajko
jezeli pierw nalozysz na same odrosty i poczekasz a poniej nalozysz na reszte wlosow to bedziesz miala rowny ladniutki blond;)

a ja wiem osobiście, że ona tzn jej styliści używali Londy jasny blond :) i to jest właściwa odpowiedź

dzieki serdeczne:* mam nadzieje ze wlasnie taki efekt bedzie:) Misie Zdaje a mozesz napisac jaka to londa?? bo oni teraz rozszerzyli swoja game i maja wiele różnych rodzajów farb:)

kisciajko .... a jeszcze jednak sprawa... garnier ale jaki?? bo patrze po forum i jest duuuzo farb z garniera:) pozdrawiam

Gość kisciajko
teraz nei pamietam dokladnie jaki to byl numer ale chyba badzo jadny bezowy blond 9.13

kisciajko SA DWA ODCIENIE GARNIERA JEDEN TO SUPERROZJASNIAJACY BEZOWY BLOND PODOBNO Z ROZJASNIACZEM A TEN DRUGI BARDZO JASNY BEZOWY BLOND WLASNIE TEN 9.13 ALE NA PALECIE WYGLADA CIEMNO CZY NA EWNO WYJDZIE TAKI JAK MA MARYSIA??