Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

jaka kupe robily wasze malenstwa po zjedzeniu pierwsyz raz jabłka?

Polecane posty

Gość mkk

moja po 3 dniach jedzenia jablka robila troche wodnistawe kupy i zolto-zielone?czy to normalne?

Gość kbdacs
różową i pachniała Liberte Cacharel :D

Gość miki mause
rzadsza ja daje mlodemu gdy nie zrobi kupki dwa dni a po surowym jabluszku murowana awaria wszystko wyjdzie zalegle w brzusiu,

Gość mkk
oki,,to chyba nie musze sie niczym matrwic...ale podajecie takiemy 17 tyg, dziecku jalbko codziennie?

hej :D Moja Mala zrobila zielona kupke i oczywiscie z przerazeniem odrazu dzwonilam do poloznej.Ta mnie oczywiscie uspokoila,ze jesli wprowadzam nowe pokarmy to kupka bedzie za kazdym razem zielona i nie stanowi to powodu do niepokoju. Problem pojawilby sie wtedy jesli na kupce bylby sluz i krew, a takto nie ma sie czym martwic. Po prostu organizm musi sie przestawic:D

Gość mkk
ufff...czlowiek się stresuje za każdym razem,,,zauwazyłam, że jesli zrobiłam jej dzien przerwy to kupa była zółte, taka normalna, kaszkowata,,,czyli trzeba obserwowac dziecko...

Gość kfiat
wariatki...

Gość Siedemnastoletnia
Nie wariatki, tylko matki. :P To przecież normalne.

Gość mkk
ja zaczelam podawac jak mala skonczyla 4 miesiace...najpierw jablko a teraz marchewke...

ja podawalam jakos chyba tydzien przed 4 miesiacem ;) wlasciwie to nie ja tylko Mezus :) i bylo to sparzone jabluszko i starte na takiej tacce :) Śmieszsne minki robila wtedy Mala :)

Gość mammmamio
Jak sie boisz sensacji po jabluszku to daj ugotowane,a nie surowe. Mozna tez uprazyc, drobno pokroic, dac kapke wody i udusic do miekkosci. Surowe dziala przeczyszczajaco, daje sie na zatwardzenie.