Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhela

PROSTOWNICE

Polecane posty

Gość hhhhhhhhela

MAM PYTANKO;CHCE KUPIC SOBIE PROSTOWNICE ,NIE ZNAM SIE NA FIRMACH ,RODZAJACH ITD JAKA BYSCIE MI DORADZILY DZIEWCZYNY??? NAPISZCIE MI CO WIECIE O PROSTOWNICACH....PROSZE:)

Babylys albo Effaloc. Dwie najlepsze firmy. Ważne sąrównież specjalne środki dla ochory i lepszego wyglądu włosów.

ja mam prostownice firmy \"Wigo\" kupilam ja w zakladzie fryzjerskim i jest profesjonalna- zaplacilam powyzej 200zl-ale prostuje niesamowicie! mam ja juz 5 lat ani razu sie popsula( a wciaz dziala bez zarzutu), ma regulacje jesli chodzi o cienkie i grube wlosy, na instrukcji jest zreszta wszystko wyjasnione! Polecam - na allegro tez mozna ja zakupic! lepiej wydac wiecej kaski a byc naprawde zadowolonym przez kilka lat, tak jak w moim przypadku (po mojej prostownicy wloski lsnia, efekt utrzymuje naprawde dlugo! - i nie musze uzywac zadnych prostujacych produktow do wlosow jakis zeli itp. a moje wlosy wcale nie sa w oplakanym stanie(mam prawie do pasa) a prostuje praktycznie codziennie(na ulicy nawet od obcych slysze ze mam super wlosy tj. od facetow oczywiscie heh)a nie wydac ok 60zl na szajska prostownice po ktorej wlosy zamieniaja sie w siano!

Gość asienkaaa
Swoją prostownicę firmy DEOGRA kupiłam w sklepie z artykułami fryzjerskimi za dokładnie 210zł. Sklep ten poleciła mi siostra mojego taty ;). Prostownicę mam już od 1,5 roku i działa bez zarzutu. Delikatnie, płynnie przesuwa się po włosach czyniąc je prostymi i przyjemnymi w dotyku. A wyprostować moje kręcone włosy to nie lada wyzwanie :).

Gość asienkaaa
Ja mam średnią była jeszcze taka cieniutka do grzywki i większa za 270zł. Ale, że nie mam gęstych włosów to wystarcza mi średnia ;). Prostownica oczywiście ceramiczna :).

ja mam ceramiczną prostownicę MPM Product kupioną ponad 2 lata temu za 100 zł. i jestem zadowolona.