Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampert

ex facet dal mi do zrozumienia ze jak nie bedzie sexu, to nici ze spotkan

Polecane posty

Gość lampert

po rozstaniu( a minal juz 8 miesiac) za wspolna zgoda czasami dochodzilo do sytuacji intymnych postanowilam to przerwac, zle sie z tym czulam powiedzialam mu, ze jezeli ma dochodzic do sytuacji intymnych to bedzie lepiej jak nie bedziemy sie spotykac a on na to: chyba masz racje:( zajebiscie, przynajmniej wiem ze bylam dla niego no coz...

Gość yyyyk
ale o co chodzi ????

Gość banialuki
właśnie tez nie rozumiem o co chodzi :D

Gość lampert
no jak to nie?

Gość no bylas dla seksu
nie mow, ze tego nie wyczulas?

Gość banialuki
no a co Ciebie zdziwiło? wiadomo, że byłaś jedynie do seksu aż szok, ze możesz sądzić inaczej :o

Gość lampert
po prostu na poczatku nie myslalam o tym w kategoriach takich ze on mnie wykorzystuje, pozniej zrozumialam ze ten uklad szczegolnie mu pasuje

Gość banialuki
:o ok, to może inaczej jaki jest Twój przedział wiekowy? 12-15 15-18 ???

Gość lampert
nie rozumiesz na poczatku bylo milo i nie liczylam na jakies wielkie powroty a teraz poczulam sie z tym gorzej i doszlo to do mnie

Gość banialuki
ach, czyli sytuacja byla od poczatku jasna ale dopiero teraz jak zdałaś sobie sprawę, że jesteś jedynie kawałkiem mięsa - przestało to Tobie pasować ok, rozumiem powodzenia

Gość do banialuki
laska moze miec nawet 10 lat ale twoj poziom kultury jest zerowy

Gość banialuki
tak, masz rację, że nieładnie się wypowiadam jednak!!! uważam, ze to lepsze niż opowiadanie jej tu głupot, że z miłości to wszystko czas dorosnąć no i nie zauważyłam, żebym tu kogoś obrażała ,wyzywała etc.

Gość lampert
ewulka uciekaj bo mi teraz naprawde jest ciezko:( nie rob tego samego bledu co ja

Gość sdfsd
jestescie slabe psychicznie; z niska samoocena. Zgadza sie?

Gość lampert
a co to ma do rzeczy? najgorsze jest to ze moj ex nie dorasta mi do piet, moze zabrzmialo to dumnie ale taka prawda!!!!

Gość bez_majtkuuuff
to go olej

Gość lampert
siedzi w domu i tylko jeczy, nie potrafi poszukac jakiejsc roboty na wakacje i gledzi ze mu ciezko z kasa przecietny z wygladu. uwielbia rozne opowiesci wyssane z palaca, co zaczyna czesto nie konczy a czasmai to o czym mowi okazuje sie bujda

lampert ! U mnie jest tak ze my niby jestesmy razem ale tak na serio sama nie wiem jak to jest ! Bo to ja pierwsze wydzwaniam i pytam czy sie spotkamy itd,tez tak mialas? I kurwa wiem ze moge miec lepszego. A nie tego kretacza ktory o dupach tylko mysli,chuj wie czy mni enie zdradza na prawo i lewo...jego kumple mi przeciez nie powiedza..... WRRRRRRRR co radzisz?????

Gość lampert
a jak czesto sie widzicie? ty glownie inicjujesz spotkania? moze pogadaj z nim albo spraw aby on zaczal cie gonic jak to nie pomoze, odejdz!

rozniej .wczesniej czesciej .teraz koles sie wyprowadzil godz ode mnie i jakos tam 2 razy w tyg . przewaznie ja wydzwaniam jak popierdolona i pytam kiedy sie spotkamy.pierdole to powoli.ile mozna ??????????????????? a jak u CIebie bylo ?