Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaiali

możliwe?

Polecane posty

Gość lalaiali

jakies 1,5 tygodnia temu uprawiał seks. powiedzmy seks nie poloaczony z penetracja, poza tym w prezerwatywie, w dodatku był to moj (przed)ostatni dzien okresu. czy mozliwe jest aby przniesc nasienie za pomoca reki? on jedna reka zajmował sie mna, a druga sobą ze to tak kolokwialnie ujmę. no i po wszystkim umyłam się. czy to mozliwe ze jestem w ciazy? mam jakies taki glupie odczucie, jestem senna (byc moze po lekach, biore claritinie na uczulenie) i duzo jem (czasem tak mam). jak myslicie, moge byc w ciazy? wiem, ze powinnam zrobic test i isc do ginekologa, ale za nim to sie stanie minie troche czasu. czy po 10 dniach mozliwe jest wystapienie jakis symptomow ciazy?

sennosc w ciazy pojawia sie gdzies w 2 miesiacu ciazy poza tym przeczytaj jeszcze raz swoj post i zastanow sie czy pytalas na serio....

Gość lalaiali
pytalam serio, jak najbardziej. wiem ze składnia i stylistyka u mnie szwankuje, ale... coz, naprawde sie troche denerwuje.

Gość _d_
poczytaj troche o cyklu kobiety... jak wyglada? w ktorym momencie mozna zajsc w ciaze? itd... bo juz mi rece opadaja od tlumaczenia...