Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od dzis zaczynamy łykać

APICHROM Apipol Farmy-podobno niezle odchudza

Polecane posty

Gość Od dzis zaczynamy łykać

Czesc.Od jutra zaczynam lykac podobno skuteczne tabletki na nadwage. Czy ktos sie dolaczy ? Bedzie mi milo. Pozdrawiam -Beata-

Apichrom Suplement diety, tabletki Preparat zawierajcy bonnik, drodew kompleksie z chromem, skadniki mineralne, przeznaczony dla osób dorosych. APICHROM jest naturalnym preparatem, zawierajcym w swoim skadzie bonnik pokarmowy, drode w kompleksie z chromem oraz skadniki mineralne: wapń magnez, cynk. Zalecane przyjmowanie: 1-2 tabletki dziennie ok. 30 min przed posiłkiem. Przyjmowanie preparatu powinno trwać około miesiąca. Po 2-tygodniowej przerwie można ponownie rozpocząć przyjmowanie preparatu. Składniki: Jedna tabletka zawiera: Błonnik z pyłku kwiatowego - 150 mg Drożdże Saccharomyces cerevisiae - 50 mg Wapń (Ca 2+) - 24,4 mg Magnez (Mg2+) - 9 mg Cynk (Zn2+) - 0,45 mg Chrom (Cr3+) - 100 ug Przeciwwskazania: Uwaga: Nie stosować u osób uczulonych na produkty pochodzenia pszczelego. Informacje dodatkowe: Preparat zarejestrowany jako suplement diety. Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie przekraczać zalecanej dawki. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Tyle wiadomości z ulotki. Która z pań je stosuje?

Gość Jurna Teresa
czesc ! Ja zaczynam lykac za 3 dni,bo koncze lykac For Slim,ktory nic a nic nie pomogl :( Mam 160 cm,63 kg :-0 Moze Apichrom mi pomoze. Moja kolezanka go polecila,schudla 4 kg . Pozdrawiam i dolacze do was juz wkrotce 🖐️

Gość Kasia49837
Ile apichrom kosztuje??

Gość kobity
Czy wam sie Mozgi zlasowaly? Przeciez od dawna wiadomo ze chrom wywoluje w nadmiarze raka. A czy biologiczny czy nie biologiczny to w pizdu roznicy a wy bedziecie przez glupie 5 kg organizmy zatruwac. Gratuluje inteligencji

Gość Kasia49837
Kobity---z tego co wiem chrom nie jest az tak szkodliwy,skoro nadal jest w sprzedazy.

Gość kobity
Chrom jest sprzedawany pod nazwa suplement - co oficjalnie oznacza stosowanie nieregularne w razie niedoborow daltego jest zatwierdzony a ze firmy farmaceutyczne robia z niego inny uzytek to juz nie moja wina

Gość co wy za glupoty gadacie

Gość kto jeszcze
?

Gość katrinkaa
Zakupiłam i od dzisiaj też używam

Gość zapraszam do dyskusji

Gość katrinkaa
Czy jest ktoś, kto stosował ten preparat???

Gość mariiia
A ja stosowałam przez miesiąc i bez żadnej diety schudlam 7 kilo

Gość rtr
czy ktoś to jeszcze stosował?

Gość Do mariii
Naprawde tyle kg schudlas??? Super!! Czy tylko dzieki Apichrom?Czy moze jeszcze cwiczylas? Ja juz 2 dzien lykam,kosztuje 9 zl za 30 tabletek. A tak na marginesie.Lykalam For Slim,tylko jedno opakowanie i wielkie g**no 😠 Jest juz wycofany ze sprzedazy,wiec rzucilam sie na apichrom. Pozdrawiam🖐️ Magda

Gość podnoszęęęę
:D🖐️

Gość Madziara z Cisia
Ja tez lykalam for slim.Do tego cwicze co trzeci dzien po godzinie i...nic :( :-0 mam nadzieje,ze apichrom pomoze.Mam juz jakis czas te tablety ale zapomnialam o nich ;) Zaraz lykam.

Gość śpiąca
no co? nikomu nie pomaga?

Gość Paulina.25
Ja schudlam 1 kg w ciagu tygodnia-bez diety.Nie wiem czy dobrze czy kiepski wynik.

Na mnie chyba nic nie działa, słodkie jem nadal. zauważyłam tylko,jakbym miała mniejszy brzuch-bo częściej chodzę do ubikacji. Chyba muszę zacząć się tak odchudzać jak kiedyś. Poniedziałek i piątektylko płyny, w tygodniu skromne jedzonko, weekendy normalnie, ale bez obżerania się.Trochę ćwiczeń. Wtedy zchudłam z 92 do 47, ale przytyło misię przez 10 lat do 65. Wiem,że optymalna waga dla mnie to 58 kg, wtedy mam normalnie okres ech...🌼

Gość verponka
Spiaca niezle schudlas wtedy,zrobilas sie polowka siebie!!WOW!!! JA zaczynam lykac apichrom od poniedzialku,bo jeszcze lykam For SLIM.

no i bez zadnych wspomagaczy, ale teraz już nie tasilna wola.Chciałabym tak do 58. wtedy przy 170 cm wzrostu to dla mnie oki,bo mam ciężkie kości. Apichrom chyba zaczął działać, mogę zjeść 1 bułkę i 1 jogurt dziennie i nie chce mi się jeść. Niewiem, czy tozaługa tego leku, czy tego, mam problemy z woreczkiem żółciowym i co zjem to mnie cofa. Piszcie laski jak tam działa?

Gość maja ha
Ja lykam od dwoch tygodni i waga stoi w miejscu.Ale ciagle czuje sie pelna,brzuch mam jakby wiekszy???

Gość xfkxfk
Madziara z Cisia - bo trzeba jeszcze stosowac diete i cwiczyc codziennie - nawet po 30 min a nie 2 razy w tygodniu. te preparaty pomagaja jedynie zmniejszyc glod. ale nie zrzuca kilogramow za was.

Nie wiem co sie dzieje,bo odkad lykam czuje sie taka gruba,brzuch mam wzdety i czuje,ze tyje a nie chudne :( A jak u was??

Gość Madziara z Cisia
Super,ze znalazlam ten topik. Juz ustawilam sobie,ze ten temat'' wybrany''. No wiec ja tez tak jak Avelinka czuje sie,jakbym miala wszysty balonik do zoladka.Nie chce mi sie jesc(a raczej obzartuch jestem) Wagi w domu nie posiadam. Do kogos,kto mnie poucza,zeby cwiczyc codziennie: Nie wiem czy wiesz,ze najlepiej dawac spokoj miesniom co jakis czas.Brzuszki jedynie mozna wykonywac codziennie,reszta miesni musi zregenerowac sie przez 2 lub 3 dni(mam znajomego instruktora fitness)A ja koncentruje sie glownie na nogach :-0 i pupie :( Tam najwiecej mam do zrzucenia. Wazne,ze cwicze przez ponad godzine.Bo lepiej cwiczyc rzadko a dlugo-TLUSZCZ SPALAMY PO OK 40 MIN!!(niestety dopiero)a 30 minut codziennie moge cwiczyc,jak osiagne idealna moja wage. Pozdrawiam odchudzaczki. "Apichrom" DZiala!Nie mam apetytu! :)