Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Od dzis zaczynamy łykać

APICHROM Apipol Farmy-podobno niezle odchudza

Polecane posty

Gość ZjadŁaM TorTa P
jutro kupuje :P ciekawe jak podziala...................

Gość nilia
hej tez kupilam apichrom,ale mi sie wydaje ze chce mi sie po nim jesc .po jakim czasie widziałyscie efekty lubczulyscie mniejszy glod?

Gość wesolaona
no coz ja lykam apichrom i coz.. czyje sie wieksza..i to widac:( a lykalam kiedys pu erh tableki w miesiac zjechalam 12 kg ale potem wrocilo znow..ale 10..masakra.. ale jadlam mniej zero slodyczy itp

Gość głupia
a ja głupia to kupiłam i się chyba zatrułam bo czuję się okropnie, jakbym jakiś węgiel miała w buzi, niedobrze mi... odradzam tym, którzy mają wrażliwe żołądki, biorę niecały tydzień i odstawiam, można się nieźle nastraszyć, bo objawy są okropne, zostaje przy samej diecie i ćwiczeniach

prosze o wiecej komentarzy na temat Apichromu. Mam zamiar jutro kupic i lykąc...czy pomoże??

prosze o wiecej komentarzy na temat Apichromu. Mam zamiar jutro kupic i lykąc...czy pomoże??

Gość Panna O.
Ale to ma błonnik, a przy większym spożyciu błonnika trzeba dużo wody pić, wtedy odpowiednio działa i pęcznieje w żołądku dając uczucie sytości. ; ) Woda woda woda 100 % najlepszym sposobem na odchudzanie :D

Gość swetty23
Witam wszystkie miłe panie u mnie sprawa wyglada tak :jakis czas temu kolezanka powiedziala mi ze dobre na odchudzanie jest koktajl Herbalife piłam go i waga moja spadala :) mialam przerwe i znowu kupilam ten koktajl prosze mi powiedziec czy moge takze zazywac dodatkowo APICHROM? moja waga /; 103kg przy wzroscie 163cm POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Grubassss
hej, może orjentujecie sie czy to tego apichromu można jeszcze dodatkowo łykać błonnik i chrom???

Gość apichromkowa
kupilam apichrom bo moja kolezanka powiedziala mi ze po 2 miesiacach nic nie robienia bez diety łykajac tylko apichromek schudla 8kg no zobaczymy. mam 167 wzrostu i 69kg wagi mysle tak o 10kg mniej :) najgorsze to uda i pupa ;/ trzymajcie kciuki