Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marimertwe

Kiedy test??

Polecane posty

Gość marimertwe

Wczoraj kochałam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia. Od kiedy mozna wykryc ze jestem w ciąży-ciaza to dla mnie tragiedia kochamy sie ale chcialabym szybko wiedziec

Gość irie
sa testy ktore wykrywaja juz po 6 dniach sporo wykrywa po 7. trzymam kciuki zeby było dobrze

Niektóre testy ciążowe dostępne na naszym rynku: - Clear Blue - test w postaci flamastra, wystarczy umieścić go pod strumieniem moczu na kilka sekund, wynik pomiaru uzyskiwany jest po okolo 3-4 minutach, - Clearview - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, na wynik pomiaru czeka się około 5 minut, - Clearview HCG II - płytkowy test ciążowy, wykrywający ciążę po tygodniu od zapłodnienia, na wynik pomiaru trzeba poczekać około 5 minut, - Contrast - test płytkowy, wykrywający ciążę po 12 dniach od zapłodnienia, wynik pomiaru uzyskuje się po około 4 minutach, - Feri Test - test paskowy, wykrywa ciążę w 14 dni po zapłodnieniu, wykonuje się go rano, na wynik pomiaru czeka się około 5 minut, - Pink Test - test płytkowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się około 30 sekund, - Pink Test Disptick - test paskowy, wykrywa ciążę po 2 tygodniach od zapłodnienia, wynik uzyskiwany jest po około 30 sekundach, dla potwierdzenia wyniku negatywnego trzeba poczekać około 5 minut. - Quick View - błyskawiczny test płytkowy do wykonania rano, stwierdza ciążę już po 6 dniach od zapłodnienia, na wynik pomiaru czeka się minutę.