Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzieciata

Uciekam od faceta gdy tylko on pragnie abym urodzila mu dziecko

Polecane posty

Gość niedzieciata

Mam 34 lata i dwa zwiazki za soba. W dwoch przypadkach mezczyzni bardzo pragneli zalozyc ze mna rodzine . Nie przetrwalo gdyz nie chce miec dzieci. sama wizja rodzenia, opiekowania sie kims przeraza mnie. Nie doznaje atakow wzruszenia obok matek z wozkami aczkolwiek bardzo je szanuje za to, ze sa takie odpowiedzialne i kochajace. Niestety, to nie dla mnie. Nie mam zadnych uczuc macierzynskich i chyba zostane sama bo do tej pory nie spotkalam faceta, ktory by chcial zalozyc zwiazek, rodzine bez dziecka:( a moze tu jakis mezczyzna pdozieli moje zdanie?

Gość Witaj w klubie _____
🖐️ ja mam 32 lata i tez nie chce dzieci i tez zwiazki rozpadaja sie z tego powodu ...

Gość ghfdf
widać, że nie kochalaś tych mężczyzn... jedyna milosc na jaką cie stac to milosc egoistyczna.... niestety

Moze bez pustych sloganow, co?

Gość ghfdf
a co prawda boli? nie jesteście zdolne do miłości i bardzo niedojrzale, żal mi was :(

Gość wolny trzydziestoparolatek
Gdzie nzaleźdź kobiete ktora nie chce rodziny , dzieci.POMÓZCIE ZNALEXC TAKĄ :):) !!!

wiem ze jestem niedojrzala czy tam niedorozwinieta ale co zrobie? nie chce miec dzieci i tyle!

a moze zaadoptujcei jakies dziecko?:) jesli sama nie chcesz rodzic i sie pakowac w pieluchy to moze taki 3 czy 4 latek z domu dziecka? nie wiem czy o tym myslalas i nie wiem co na to twoj partner:) ale jesli sie na to zgodzi to jego na pewno uszczesliwisz jak rowniez to dziecko ktore czeka na kogos

to ze nie chcesz miec dzieci jest jak najbardziej normalnie, to co z tego ze jestes kobieta, nie czujesz ze chcesz miec dzieci to nie, proste, nikt cie do tego nie moze zmuszac

A mi zal Ciebie. No rany boskie! Posiadanie dzieci czy nie to wolny wybor! Poprzygladaj sie najpierw pseudo-mamuskom wydzierajacym sie na dzieci , ze o patologicznych rodzinach nie wspomne a potem czepiaj sie osob ktore swiadomie nie chca byc matkami!

Gość matka z dwójką
a wiecie, ja Was jestem w stanie zrozumieć kobitki... Ja mam inny przypadek. Byłam z jednym - ślub, po ślubie strasznie nalegał na dziecko - urodziłam syna i...maż dał w długą...:( Rok po rozwodzie poznałam drugiego - ta sama historia, tym razem urodziłam córkę... Zostałam sama z dwójką dzieci, pech prawda?

Gość ghfdf
no ok nie denerwuj sie :D 🖐️ ja tez nie chce miec dzieci (narazie...) :)

Gość ghfdf
Chcialam tylko trochę poprowokować :p :)

Matka z dwojka.Przykro mi.Naprawde ....

Gość niedzieciata
Nie, nie jestem egoistka. Lubie dzieci ale nie pragne posiadania wlasnego. Czy tak trudno to zrozumiec? Nie zyje tylko dla siebie! Mam rodzine, przyjaciol. Nie jestem zadna businesswoman , ktora zaczyna prace o 8 a wraca do domu o 20 a wakacje spedza na Seszelach z laptopem w rekach. Wiem, ze nawet gdybym zakochala sie po uszy to zdania nie zmienie. Musze jednak przyznac, ze poznaje teraz mezczyzn, ktorzy jak widze pra do tego aby zalozyc rodzine, miec dzieci a ja nie mam takiej wizji:(

Gość matka z dwójką
jak same widzicie i tak źle i tak niedobrze...

Gość karem
tu nie chodzi o to by dzieci zaadoptowac. sa ludzie ktorzy nie chca miec dzieci, wlasnych , adoptowanych, to bez znaczenia. dlaczego od razu egoisci???? to jest jakies chore. nasze spoleczenstwo chcialoby ciagle dyktowac co i jak robic.

Niedzieciata - rany! To jak ja ! Wszyscy wokol trabia,ze faceci nei chca zobowiazan itp....no juz myslalam ze tych co chca to wszystkich ja znajduje :o

Gość ghfdf
Ja się najbardziej boję porodu, potem nacinania krocza i co gorsza tego, że figura mi się zepsuje i już nie będę taka szczupła i zgrabna jak teraz :o

Gość niedzieciata
mi jest wlasnie teraz dobrze!!!! ale mam inny problem a mianowicie taki, ze chyba jestem skazana na samotnosc bo ciezko o mezczyzne , ktory podziela moja wizje przyszlosci:( Matka z dwojka- na pewno kochasz bardzo swoje dzieci! Moze jeszcze kogos poznasz?:)

Gość madzia--
a co zrobisz jak wpadniesz?

Gość ghfdf
Ja jakbym wpadła no to trudno :) Urodzilabym dziecko, może nie byłoby tak źle :)

Gość niedzieciata
Witaj w klubie- ja mam takie szczescie, ze spotykam na swojje drodze mezczyzn, ktorzy maja te 35-45 lat i strasznie im zalezy aby jak najszybciej pojsc do oltarza,urodzic gromadke dzieci. Kiedy mieli te 20 pare lat nie mysleli o tym a teraz nagla pobudka. Spotykam tez mezczyzn, ktorych kreca luzne zwiazki:( A ja chce byc z facetem, ktory poprowadzi mnie do oltarza i bedziemy sie kochali i do szczescia wystarcza nam tylko my:)

Gość niedzieciata
a ja jakbym wpadla tez nie wiem...

niedzieciata, ale pomysl sobie teraz co zrobisz na starosc? bedziesz siedziec sama, moze z mezem w 4 scianach i nic, a tak to wpadna do ciebie dzieci z wnukami, mozecie razem gdzies chodzic, jakies fajne krotkie wycieczki za miasto, zycie bedzie mialo sens a nie siedzenie samemu... dzieciata nie wiem co sadzisz o adopcji bo nie napisalas mi:)wiesz co mysle ze taki maluch naprawde by cie uszczesliwil jesli nie chcesz rodzic, tez sie boje porodu ale ja chce miec dzieci:) generalnie obawa przed porodem to jest norma wiec ja sie jakos nie \'\'przejmuje\'\'

Kilka miesiecy temu bylam na kolacji ze znajomym , 43 lata , powazne stanowisko , znamy sie kope lat... Dzien pozniej przeslal mi do biura bukiet roz ( DO BIURA???!!!) , z zaproszeniem na kolejna kolacje .... Poszlam. W czasie tej kolacji , on juz mial caly genialny plan co do naszej pieknej przyszlosci , bo skoro zawsze sie sobie podobalismy , on osiagnal co chcial a ja tez WYSTARCZAJACO ( jak uslyszalam to WYSTARCZAJACO to malo nie zemdlalam!) wiec pasujemy do siebie i koniec. Szkoda ze zapomnial mnie o zdanie spytac :o wspomnial tez o moim zegarze biologicznym (malo nie zagryzlam)

Gość niedzieciata
wiesz ale tu nawet nie chodzi o porod, chodzi o to ze wcale nie marze o posiadaniu dzieci. Uwierz mi, ze wiele razy bylam u dzieciatych kolezanek i ani razu nie poczulam bolu w sercu, ze ja nie mam dziecka.

fajna madched - starosc do zaden argument , dzieciaki do Irlandii a Ty do domu starosci :o

Gość liroy
wiecie co dziewczyny wkurzaja mnie słowa "bede brzydka,gruba,popekana itp" rana sie zagoi,a facet jezeli kocha to zaakceptuje was takimi jakimi bedziecie,z reszta znam od ch.. dziewczyn które maja ładna figure po porodzie,a poza tym ciaza wielu kobietom sprzyja w urodzie

Gość niedzieciata
powtarzam, ze nie chodzi tylko o porod ale glownie o to, ze my nie mamy potrzeby posiadania dziecka i nie myslimy o tym ale poniewaz trudno teraz zwiazac sie z kims kto podziela twoje poglady, temat ten zostal poruszony