Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ela lat 25

Makijaż na upalne dni.

Polecane posty

Gość do huba
ja natomiast używałam ostatnio Lumineuse z Vichy, bardzo lekki, ale też po jakimś czasie świeci się okropnie

W sumie to wiecie co, zeby znalezc dobry puder czy podklad to niestety musimy zdobyc ten najlepszy metoda prob i bledow, bo co jednej pasuje, innej nie. Dla mnie osobiscie revlon colorstay tworzy za duza maske i jest bardzo widoczny, ale fakt faktem jest tak trwaly, ze nic go nie ruszy. Poza tym mialam chyba juz wszystkie podklady dostepne na rynku, lacznie z aptecznymi i jedynie LPR mi z aptecznych odpowiadaja. Uwazam tez, ze jest duzo przereklamowanych takich jak podklady estee lauder. Maja przydkie kolory i buzia wyglada na poszarzala. najlepiej sobie zerknac na www.wizaz.pl gdzie sa oceny wszystkich chyba pudrow i podkladow dostepnych na rynku.

też się czaję na LRP, ale ostatnio wydałam tyle kasy na zamaskowanie mojej paskudnej cery, że aż boję się policzyć, ile mi ciuchów przeszło koło nosa.. :-(

tak tk wizaż zaraz po kafeterii zżera mi najwięcej czasu..

przesadzam, nie uważam tych godzin za stracone, ale przeginam.. :-O

Cena tych produktow nie bedzie mnie przerazala o ile beda one naprawde dobre. Ja mam wielki problem z powstawaniem w upaln dni malutkich pryszczy dlatego w sytuacjachw ktorych nie musze sie malowac (dom) nie naloze zadnego pudru. A ten Shiseido Sun Block spf 30 nie sprawi,ze moja twarz bedzie jedna wielka krosta??:-) Bo widzicie, mimo 25 lat dalej walcze z tradzikiem (co prawda nie mega wielkim ale zawsze jakims). Ale skoro nie zapycha porow to moze warto go kupic..pozdrawiam.