Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

między_piekłem_a_niebem

Dlaczego mój chłopak nie chce być moim mężem

Polecane posty

Gość chyba
jego się musisz o to zapytać

Gość jolajola2
bo nie nadajesz sie wedlug niego na zone dla niego

Gość aata
pyatlas sie go o to? ile ejstescie arzem?

Gość jolajola2
czest faceci sa w dlugoletnich zwioazkach z kims kto tak naprawde nie odpowieda im do konca.....nie chca byc poprostu samotni...ale w miedzy czasie szukają odpowiedniej kandydatki i w mig zrywają swoj zwiazek.....................a najlepsze tot to ze pozniej potrafia sie zdecydowac w ciagfu kilku miesiacy z nowa kobieta!!

Gość ***235
a dlaczego ty naciskasz na legalizacje zwiazku? Moze jestes zbyt samolubna

Gość jolajola2
znam przypadek byli z soba 10 lat...ona chciała on nie chciał slubu,Ona piekna dziewczyna ktora miala ogromne powodzenie u facetow ale .....spotkał dziewczyne w ktorej naprawde sie zakochal i rzucil swoja dziewczyne dla niej.....bardzo szybko sie ozenil............zona o wiele mniej atrakcyjna..................

Gość jolajola2
tak to jest z facetami...jak juz spotkaja to czego szukali to wierz mi ale nie czekają 6 lat na podjecie decyzji......

Gość jolajola2
no chyba ze wymuszonej....jesli takiej decyzji oczekujesz to czekaj dalej..........moze akurat nie spotka w swoim zyciu tej na ktora tak naprawde czeka ...............................

Moze jeszcze nie jest do konca pewien ... a moze uwaza ze nie nadajesz sie na zone ... lepiej z nim pogadaj, bo ty go znasz a my nieee :) powodzenia ;)

Gość pan_boleslaw
bo jest egoista i jest mu wygodnie zyc bez slubu, nie rozumiem takiego podejscia do sprawy, przeciez slub to nie jest zadna niewola i prawde powiedziawszy niewiele zmienia miedzy ludzimi

Gość jolajola2
wiecie co dziewczyny?? ja nie wyobrazam sobie czekac i prosic faceta zeby sie wreszcie zdecydowal....powinno byc na odwrot!!! ja mam na odwrot...to facet czeka na moja decyzje a wiecie czemu jej jeszcze nie podjelam???bo mam zbyt duzo watpliwosci czy on nadaje sie akurat na meza!!! i mysle ze to jest odpowiedz na twoje pytanie

Gość sylwia85
ja też jestem 6 lat ze swoim chlopakiem, on unika rozmów o slubie widocznie nie jest jeszcze gotowy na wejście w dorosłe życie. nie chce naciskać, jesteśmy jeszcze młodzi ja 22 on 23, ale chciałabym zebyśmy chociaż zamieszkali razem.

Więc rozumiesz o czym mowa. moj ma 21 lat ja 20...ni musi byc juz teraz zaraz slub...chociaz zareczyny...kilka dni temu wynajelismy nasze wspolne mieszkanie, oboje studiujemy...i strasznie sie ciesze...ale tez chcialabym moc powiedziec \" ze jestesmy zdeklarowani\"

Gość aleplama
jestescie na to za młodzi !!!!!!!!!! po co pakować się w ślub w wieku 21 lat??? ja mu się nie dziwie że jeszcze nie chce. daj mu czas. tak do 23 lat spokojnie..

Gość sylwia85
no to wszystko jest na dobrej drodze:) macie wspólne mieszknko a to już coś. Mój chce żebym zamieszkała u niego ale ja nie lubie jego rodziców i wolałabym żebyśmy coś wynajeli. zaręczeni jesteśmy od roku, próbowałam z nim rozmawiać na temat ślubu ale nic z tego nie wyszło:( bo on ciągle mi powtarza że najpierw musimy sią ustatkować a ja niewiem co on ma na mysli bo ma dobrą pracę, ja studiuje wszystko jest tak jak się należy. Od pewnego czasu dałam sobie spokój i już wogóle nie nawiązuje rozmów związanych ze ślubem, mam nadzieje że za jakiś czas to on bedzie nalegał:)

Gość y5w
podbijam

Gość amanda w czerwonej spodnicy
kobiety dla mezczyzn dziela sie na takie co są tylko do chodzenia i do sexu i na takie co nadaja sie na zone ty widocznie jestes tą pierwszą dla swojegfo mezczyzny

Gość pomocna duszyczka
Ja bym nie dala facetowi wiecej niz 3 lata na zdeklarowanie sie co do slubu.jesli facet unika,zmienia temat ,wymysla 100 wymowek to cie nie kocha zrozum to lepiej teraz niz pozniej gdy odejdzie do innej i wezmie z nia po pol roku slub bo takie sa najczesciej przypadki.jest mu z toba dobrze ma sex,uprane,ugotowane jesli nie zaczniesz czegos wymagac w zamian bedzie ci ciezko psychicznie bedziesz czuc sie wykorzystywana w tym zwiazku .a on jak bedzie widzial ze ty sie ze wszystkim zgadzasz bedzie toba manipulowal tak jak mu najlpiej.moja rada ustal z nim ze ty teg chcesz albo koniec postaw sprawe na ostrzu noza niech widzi ze ty tez masz pazurki i umiesz sie na cos uprzec niech przynajmniej sie oswiadczy i ustali date slubu(np.ze do roku bedziecie po slubie) chyba ze nie chce ci sie tyle czekac to wezcie przynajmniej cywilny bo z koscilelnym i weselem to tez duzo roboty wiec koscileny za poltoraroku cywilny wna poczytku przyszlego:) .ja tez jak wiekszosc kobiet uwazam ze zycie bez slubu to jak praca na czarno w kazdym momencie moze odejsc zostawiajac cie bez niczego.a faceci mimo wszystko nie sa idiotami zeby brac slub z dziewczyna ktora nie kochaja wiec jak juz masz slub wiesz ze cie kocha:) a jak nie chce .... buzki papa

Gość 20-21 lat sorki
ale mimo wielkiej milosci nie jestescie wystarczajaco dorosli